Tuote on myyty käyttäjälle ariviit1 hintaan 312 €

Kuvaus

Hiukan sekalainen paketti johon keräillyt hyllystä kaikkea kakkoseen liittyvää.

Huutoon kuuluu: IIc tietokone, virtalähde, harvinaisemman puoleinen PAL rf-modulaattori ja tuplasuojattu koaksiaali, A2M2002 joystick jonka nykyisestä toimivuudesta ei takuuta, 290 sivun IIc Reference Manual, IIc Mouse User´s manual edelleen muoveissaan, Apple Clock operating manual, Saksankieliset Apple Works, Logo ym. levykkeet 10kpl, ja 13kpl muita, myös englanninkielisiä levykkeitä, joukossa ProDos, useampi Dos 3.3, MousePaint kaikille kakkosille, Apple Clock, AD-muuntimen levyke ja muuta sekalaista sisältöä.

Mukana tuoreehko varmuuskopio Dos 3.3 levykkeestä ja myyntitestin aikan tehty kopio ProDos levykkeestä. Senverran huollettu laite että emolta on vaihtunut vikaantunut ram-piiri jonka sisäinen diagnostiikka paljasti. (Kummatkin omppu-napit pohjaan ja shift-control-reset) 

Myydään osaavalle harrastajalle as is kolhuineen kaikkineen (pohjan tarrasta puuttuu sarjanumero). Uusille harrastajille vinkiksi että Delete-näppäin voi tuntua hämmentävältä nykypäivänä: https://groups.google.com/g/comp.sys.apple2.programmer/c/QNCvrASjZ_8

Uudelle harrastajalle IIe demonstraatio levyke kertoo ruudulla suoraan, että tekstissä näkemästäsi väri-ilmiöstä et pääse eroon koska se johtuu siitä miten IIc muodostaa grafiikan ruudulle. 

Poistuu harrastehuoneen uudelleenkalustamisen tieltä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
312 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 20:15
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.