Tuote on myyty käyttäjälle samanthafox39 hintaan 4 €

Kuvaus

96 sivua

Pia Freud. Taiteenpitkä tie.

Priscilla Presley. Elvuksen vaimona aikuiseksivarttunut ja sen jälkeen oman uran luonut nainen kertoo avoimesti tuntojaan.

Kesähäät. Juhla ol komea, kun kolme saman perheen lasta vihitään yhtä aikaa. Näin tapahtui viikonloppuna Nokialla.

Urheiluperinne. Sonja Finell ja Mikael Södermann´asuvat yhdessä, urheilevat yhdessä ja voittavat yhdessä.

Vasili Aleksejev. Kilpailupainonn kanssa ei ollut koskaan huolta, koska Aleksejev nostaa rautaa yli 110 kiloisten sarjassa. Helsingissä elopaino heilahti 168 kiloon.

Sydämen ääni. Jouni J.Särkijärvi (kok) nousi sankariksi äänestämällä Vuotosjjupakassa hallitusta vastaan. Miehellä on muitakin raikkaita ajatuksia.

Kourin kapitaalit. Kuka on mies kaiken kohun takana? Tarina neron lappilaisen noususta tähtiin.

Uusi Eurooppa. Muuttumattomaksi vielä joitakin vuosia sitten uskottu maanosa repeilee. 

Kilpailu ja kyky. Valtion yhtiöiden arvioidaan yltävän tänä vuonna ennätystappiohin. Monopolibisnes elää synkkää kriisiä.

Suven pulinat. Hannu Koskela ja Timo Valtonen kiersivät lähes viikon kuuntelemassa mitä te ihmiset oikein juttelette. Kesällä. Suomessa.

Ideoita. Rannalla löhöäminen on vanhanaikaista. Opettele ruskettumaan ja säilyttämään värisi. Miesten uusia tuoksuja: muutakin kuin hiki.

Asemalla, Börje Mattsson kokoaa ihmisiä junamatkalle halki Euroopan. Valtio nuorison kukkarolla. Vielä ehtii kesänäyttelyihin. Viikon mietelause. Kierrätysaatetta. Koukku tekee kalalle kipeää. Aatamin ja Eevan osoite. Äidin pulveripaketilla. Hampurilainen on mainettaan parempi. Turisti eksyksissä. Auto kaikilla herkuilla. Tiedettä. Rentouttava loma.

Maailmalla puhutaan että Kim Basingerin oikut nakertavat hänen uraansa. Dolly Partonin ja Brigitte Nielsenin silikonit lähtivät liikkeelle. Tavastiaklubi avasi ovensa jälleen. Sting sytytti suomalaaiset. Heikki Hietamiehestä tuli isoisä. Michael Jackson ostaa poikalapsia. Neil Hardwick ohjaa kesällä yhmäteatterissa.

Markku Rautosen pakina.

Jatkokertomus.

Tv- jja radio-ojelmat

Viikon tv-elokuvat.

Mikael Ilveksen lemmikit.

Jälkikirjoitus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.2.2024 22:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
2.3. klo 8:40

En ymmärrä käytöstäsi? Ei ole minun vikani, että kohtelet minua tällä tavalla, huomasin vain, että lähetit minulle eri lehden kuin se, jonka ostin... ja sitten sain lehden ilman Abbyä, ei väliä, 4 euroa, se ei ole minulle rahaa.
Mutta sinä et käyttäydy ka

1.3. klo 16:35

hei,

Why aren't you replying to my messages?