Kuvaus

128 sivua

Pekka Vennamon mietteitä Smp:n puoluekokouksen aattona. Kalevan kisojen dramatiikkaa ja sen puutetta. Vinkkejä avioeroa hautoville. Virolaisviljelijä Toomas Teekivi opiskelee Suomessa. Ritva Oksasen paluu. Inkeriin tarkoitettu kirjalahjoitus makaa Suomessa. Uusin James Bond kiukuttaa. Antti Seppälän kolumni. Spiritualistit kokoontuivat Rovaniemellä. Varusmiehet aiotaan komentaa päiväkoteihin. Kesäarkeologin kohtalo.

Kiina-exxxtra. vun reportteri- ja kuvaajaryhmä liikkui Kiinassa samoihin ikoihin kun Pekingiissä kuohui. Tuloksena reportaaseja, haastatteluja, arvioita ja poikkeusellisia kuvia 40-vuotisjuhlaansa valmistautuvasta Kiinasta. Smanlaiseen matkaan ei Kiinan nykyisessä tilanteessa ole juuri mahdollisuuksia.

Kuningatar Silvia vieraili Savonlinnassa ja maan kesäkaupunkien ykkönen huokasi ihastuksesta. Raaputa rapua, mukana ohjeet miten selvitä rapusesongista. Slvador Dalia oli esillä Nappiirillä . Pariisi on antanut ensi tiedot tulevista muodeista. Roo Ketvel ei olekaan nimimerkki. Björn Borg on totkenut talouasiansa. Adnan Khashoggi sai valtion viljat.

Harriet Finne pakinoi.

Viikon tv-elokuvat.

Tv- ja radio-ohjelmat.

Erkki Raatikasen jälkikirjoitus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 92 vrk 7 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 92 vrk 7 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.