Kuvaus

104 sivua

Seppo Räty heittää kultaa!

Matkalla sotatantereelle. SPR:n rekkasaattue lähti viime perjantaina Helsingistä Jugoslaviaan.

Ex-linnan vouti Arimo Raeste. Linnan juorukello kilkattaa jälleen, kuka nyt kauhistuu?

Kauko Juhantalo. Eronnut kauppa- ja teollisuusministeri. Juhantalo sanoo, että, hänen kaatumistaan vauhditettiin politiikan puolelta.

Kilpa-autoilijan kesä. Monacossa asuva formula-kuski Mika Häkkinen ja hänen morsiamensa Marina Taucher nauttivat suvesta mökkilomalla Suomessa.

Barcelonan kisat. Olympialaisten puolivälissä Suomella oli niin monta pettymyksen hetkeä, että mitalista uskallettiin haaveilla ääneen vasta loppuviikon keihäskisassa.

Viron sotilaat. Viron korkea-arvoisin sotilas, eversti Ants Laaneos sanoi Avulle, että puna-armeijan on poistuttava maasta tämän vuoden aikana. Jännitys Virossa tiivistyy.

Kalliita lomaunelmia. Kotimaisset lomaosakkeet ja ulkomaiset lomaosuudet, sijoituskohteita vai kohtalokkaita sijoituksia?

Kauhutarinat kiehtovat taas yleisöä.

Vesku Loiri golfasi ystäviensä kanssa ja kertoi valmistautumisestaan taitelijanuransa 30-vuotiskiertueeseen.

Mari Vainio. Keväällä teatterikorkeakoulusta valmistunut Mari Vainio on vlahdellut teattereissa ja tv-ruudussa ja nyt on vuorossa valkokangas.

Tälä viikolla. Sukupuolitesti tuhoaa monen naisurheilijan elämän. Edullinen maastopyörä voi olla varastettu. Olympiamaakunnassa tehokasta kasvatusta. Ilkka Taipale, Suomen paras väittelijä. Asuntomessuilla ei pröystäillä. Miksi muna pyörii?

Heistä puhutaan. Suomalaisten uusi suosikkinäyttelijä, kuka hän on? Olivia Newton-John sairastui rintasyöpään. Charles Bronson kertoo leskeydestään. Caroline valmistautui komeisiin häihin. Keihäänheittäjä Tessa Sanderson mielii malliksi. Kohukirja paljastaa Andrew'n ja Sarahin avioliitto kariutui viinaan ja väkivaltaan. Espanjalaisia herkkuja olympiakisojen kunniaksi. Kolminkertainen maailmanmestari Kari Tiainen ehti lopultakin vihille. Tero Kyrölä on tottunut odottamaan. Marko Björsin ja Katarina Ebelingin romanssi. Toni Nieminen Sevillassa. Barokin kuvioita 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 20 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 95 vrk 20 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.