Kuvaus

96 sivua

Mikko Kuustonen vauhdissa. Qutone merkitsee latua. Niin myös Mikko itse. Hän etsii moneen.

Nyt puhuu Pertti Paasio. Pertti Paasio on ollut varsin hiljaa syrjäyttämisestään saakka. Nyt hän rvio mm. demarien presidenttipelin menevän uusiksi.

Riitta Prusti taistelee. TVK:n puheenjohtaja Riitta Prusti joutui miesten huijaamaksi, mutta hän yrittää selvittää kummalisetkn sotkut.

Sankarikaverukset. Samuli Edelmann ja Santeri Kinnunen esittävät elämän kolhmia ystävyksiä syksyn tuoreessa elokuvassa.

Ristomatti Ratian rakkaus. Ristomatti on onnellinen Anunsa kanssa. Mutta sitten nnousi esille mies Tallinnasta, Carl Danhammer joka väittää olevansa aviossa Anun kanssa.

Hyvä Danny! Ilkka Lipsanen valmiistautuu 50-vuotissynttäreihin. Hän on yksi viime vuosikymmenien valovoimaisimmista tähdistä. Muistatteko ison D:n?

Miten käy maajussin? Heikki Kettunen ja hänen poikansa Pekka taistelevat sukutilansa puolesta. Se on jo pakkohuutokaupattu. Onko syyllinen pankki?

Antti on nyt tähti! Lapualaisesta Antti Pääkkösestä tuli hetkessä pikkutyttöjen suosikki.

Rosa Liksom on tummien lasien taakse kätkeytyvä kirjailija, joka vaalii siviiliminäänsä tarkasti.

Tällä viikolla. Miten käy hallituspuolueiden kunnallisvaaleissa? pu tutki puolueiden kannatuksen. Taavi Kassilan elokuvahanke kuohuttaa, Mauri Kunnas.

Heistä puhutaan. Woody Allenin ja Mia Farrowin liitto päätyi rajuun skandaaliin. Englannin hovin painnajainen jatkuu: vaikeneeko Fergie? Kaari Utrion kirjoja lukee jo kolmas sukupolvi. Kaija Pohjola on ylpeä perheestään. Tarja Ylitalo ei pysty rauhoittumaan Helsingissä. Teresa de Ritaa edustaa Suomea Miss Italia in the World -kilvassa. Jutta Salmela ja Tommi Reinikainen vihittiin tuhansin kukkasin. Helsingin kaupunginteatteri ja  Suomen Kansallisteatteri siirtyivät naisten aikaan. Kaija Kärkinen on vaihteeksi esillä näyttelijänä. Tapani Kansa lisää ötyä pönttöön. Presidenttipeliä pelataan nyt helsinkiläisessä Savoy-teatterissa. Kimmo Kaivannon näyttelyn avajaisjuhlissa nähtiin arvokkaita vieraita. Iron Maiden osaa nauraa itselleen.

Tv ja radio.

Valkea viikinki. Nyt se tulee ruutuihin, kaikkien aikojen kallein yhteispohjoismainen elokuva.

Viikon tv-elokuvvat

Tv- ja radio-ohjelmat.

Markku Laitisen kolumni.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 81 vrk 3 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 81 vrk 3 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.