Kuvaus

96 sivua

Muistojen Sarajevo.

Salaperäiset geenit. Miten koivun siemen tietää kasvaa koivuksi eikä erehdy kuuseksi? Miten yksi solu tietää kasvaa ihmiseksi, enemmän tai vähemmän samanlaisiksi kuin isä ja äiti? Kaiken takana on geenit.

Paasion perheen geenit. Poliitikkoja, matemaatikkoja ja räätäleitä.

Ahtisaari maailmalla. Presidentti Martti Ahtisaari on ahkeroinut Venäjällä, I donesiassa ja Thaimassa etsimässä suomalaselle teollisuudelle miljoonasopimuksa.

Elisabeth Rehn miettii, miten häntä kohdellaan nyt.

Risto Kuisma tunnustaa pillerit ja viinan pahimmiksi ongelmikseen. Raitistunut ja laihtunut ex-ay-johtaja kertoo elämänsä mullistuksesta otteessa kirjassaan Takaisin terve elämä.

ApuPata tarjoilee reseptejä leipureille. Muista herkuista mukana lukijoiden reseptejä.

Maailman katolla. Päivi ja Tuuli patikoivat Himalajalla ja koettelivat itseään vaelluksella Annapuma-vuorten ympäri.

Tällä viikolla. Kesiluokka on ahtaalla. Suomalainen mies Euroopan lyhytikäisempiä. Taattua taidetta ennen ARSia. Uutisten kymmenen kärjessä. Jos ei huvita lukea, kuuntele cd-kirjaa. Koben kauhun hetket suomalaisten kokemana.

Arja Korisevalla on edessään suurten muutosten aika. Sakari Jurkka vietti 50-vuotistaitelijajuhlaansa. Veteraanina, ohjaajana elämänkumppani Maija Pakkanen. Kalle Holmberg ohjaa Jääkärin morsiamen Lahteen. Kauniiden ja rohkeden John McCookin ex-vaimo Juliet Prowse sairastui haimasyöpään. Liz Taylor kantaa yhä kaunaa Susan Huntille. Hollywood-avioliittojen myrskyt. Andre Agassi luopui kutreistaan. Kike Elomaa teki Sebastian Ahlgrenille laihdutus- ja kuntoiluohjelman. Renny Harlinia moititaan liiallisesta mustasukkaisuudesta. Hanuristi Jarno Kuusisto sooloilee. Björs hylkäsi Madonnan. Reija Tapale matkaa maailmalle esiintymään.

Viikon tv-elokuvat.

Tv- ja radio-ohjelmat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 76 vrk 5 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 76 vrk 5 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.