Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Arabia astioita sekalainen iso satsi, vanhoja, yhteensä 19 kappaletta (?), kannuja/kaatimia, lautasia, muki, vateja, kulhoja yms. Noissa kahdessa kahvikupissa ei ilmeisesti ole Arabian leimaa lukee 106 made in Finland, tuossa pienessä lautasessa jossa vadelman kuva lukee myös pelkästään made in Finland.  

Monen kuntoisia, oikeinkin hyväkuntoisia, joissakin paljon kulumaa, joistakin pieniä palasia pois, joissakin pako yms. Iso valkoinen punapilkullinen kaadin lasituksessa "krakelointia" ja yläreunassa pako, sinisestä/harmaasta kastikekulhosta tms. lautasosan reunasta lohjennut pala pois muuten ehjä, uuni vuoat ehjiä mutta käytöstä jäänyt jälkiä/kuumaa, toisesta sinisestä kahvikupin lautasesta reunasta pala pois, pieni syvä lautanen jossa reunoilla kukan kuvia on pako ja pieni pala pois, iso ruokalautanen pieni pala reunasta pois ja paljon kulumaa, iso punaraitainen vati pieni pako, sinikukallinen vati ehjä. Kysy tarvittaessa iisää.

Mieluiten nouto Paimiosta ja maksu käteisellä. Muuten maksu tilille, jonka jälkeen lähetän kohteen. Ostaja maksaa lähetyskulut esim. huutopakettina Matkahuollon kautta  8,50 euroa, yritän pakata hyvin mutta en kuitenkaan voi vastata siitä että tulevat ehjinä perille, joten sen takia tosiaan mieluiten nouto..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
15,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.6.2024 21:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.