Kuvaus

ARABIA KALEVALA vuosi- seinälautanen 1977. Lautasen on suunnitellut taiteilija Raija Uosikkinen ja valmistaja Arabia Finland. Kalevala-aiheisten vuosilautasten sarjan 2. vuosilautanen julkaistiin vuonna 1977. Lautasen koko on n. 20 cm x 20 cm ja paino 598g.  erittäin hyväkuntoinen. KALEVALA  tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

1977: "JO ASTUI KOHIN KOTIA, LEPIKKÖÄ LEUHAUTTI, TULI VANHA VÄINÄMÖINEN, NÄKI NEITOSEN LEHOSSA, HIENOHELMAN HEINIKÖSSÄ,"

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!

VAKUUTETTU PAKETTI: alle 2kg mitat korkeintaan Pituus + leveys + korkeus = 90cm 12,00€ -  sisältää korvaus arvon 50,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä. 
VAKUUTETTU PAKETTI: 2 - 5kg - mikään sivu ei yli 60cm 18,00€   -   sisältää korvaus arvon 500,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

29 €
Sulkeutuu 106 vrk 23 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29 € Sulkeutuu 106 vrk 23 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.