Tuote on myyty käyttäjälle Katariina9h hintaan 44 €

Kuvaus

 Arabian muumimuki Uimahyppy vuodelta 2006 tarralla. Uusi käyttämätön kaapissa seissyt 14 vuotta.

Valmistusvaiheessa tullut sanominen harmillisesti tähän tarralliseen mukiin....... mutta vielä ikävämpää että laadunvalvonta oli niin surkeaa arabian tehtailla, että tälläiset päästettiin läpi ylipäätään ykkösluokkana.

Kuva 2 näkyy alareunassa valmistuksessa tullut kumma kohta jossa ainakin osittain on lasite päällä, saattaa olla kokonaankin mutta karkea, se on kuin kraateri mukin alareunassa....... Lasitusvaiheen ongelma....... Tarrassa myös pieni valkoinen kohta.

Lisäksi kuvatessa tuli vielä salamasta/ledistä viivoja ja viiruja ihan kiitettävästi,  jotka ei ole siis mukissa vaan yläpuolen ledi tekee tätä. Myös tarran päällä viirut tulleet ledistä ei mukissa........ Muuta sanomista en löydä.

 

Katso myös kuvat ja kysyä voi aina.........asiallisia kysymyksiä.

 

Lähtöhinta tästä syystä on tosi matala................ja huutajat päättää sitten hinnan itse tälle kraaterireunaiselle tarralliselle mukille.......

 

  • ATTENTION:    I send only to Finland .
  •  
  • HUOMIO:  Lähetän vain Suomeen.

 

Katso muutkin kohteeni...ja toimitusehtoni. Kiitos !

 

 

 

Lisätty 8.10.2020 18:45

Ei tämä oikeasti ole niin kauhea kuin annoin tekstissä ymmärtää eikä siinä mitään kraateri kuoppaa ole. Siihen vaan on tullut karkea kohta ja sitävarten lasite ei ole kunnolla tarttunut tohon alareunaan.........laadunvalvonta pitäisi olla sitävarten, että ne huomaa viat mutta kai tämä ollut niin pieni vika siihen aikaan että päästivät läpi. Olihan se 14,5 vuotta sitten kai vähän eri juttu........ensimmäinen sesonkimuki kesä 2006 ylipäätään.......

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
44 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.10.2020 22:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.