Kuvaus

Myydään kolme hieman samankaltaista tai saman teeman omaavia kulhoja. (Tai ainakin suht samankaltaisia ulkoisesti.) Ainakin kaksi noista on varmuudella Arabian, pohjaleimojen mukaan. Toisesta on leima haalistunut aika paljon, mutta kummassakin on Arabian piippuleima, jonka omaa Arabian astiat/esineet vuosilta 1932 - 1949. Kyseessä siis 30-40-luvun tavaraa. Tuo yksi, jossa ei ole leimaa (suurikokoisin) niin sen alaosassa taas lukee II a 105 (jos oikein katsoin). Kyseessä ei siis taida olla Arabian astia? Kaikki ovat täysin ehjiä, ei näy säröjä tai emaloinnin krakelointeja. En tiedä malleja / mallistoja, myydään sellaisena kuin näkyvät kuvissa.

 

Voidaan postittaa, menee varmaan 7,95€ postareilla, ei välttämättä tarvi 10e maksavaa särkyvän tavaran maksulisää jos paketoin erityisen hyvin. En tosin vastaa Postin hajottamisista. Suosittelen kuitenkin noutoa! Katso kuvat!

 

Mitat:

  • Isoimman kulhon korkeus n. 5,50 cm
  • Isoimman kulhon leveys suurimmillaan n. 23 cm
  • Isoimman kulhon syvyys / leveys kapeimmillaan n. 19 cm

 

  • Arabian kulhon (keskikokoinen) korkeus vajaa 4 cm
  • Arabian kulhon (keskikokoinen) leveys n. 17,50 cm
  • Arabian kulhon (keskikokoinen) syvyys n. 13 cm

 

  • Arabian sokerikon / sokerikulhon korkeus n. 6 cm
  • Arabian sokerikon / sokerikulhon leveys n. 14 cm
  • Arabian sokerikon / sokerikulhon syvyys n. 8,50 cm

 

Katso myös muut tuotteeni!

 

Hakusanat: keittiö astiat design retro wanha vanha vanhat wanhat vanhanaikainen vanhanaikainen satsi astiaerä astiasatsi erä arabia vintage antique antik antiikkinen antiikkiset antiikkisia kulhot kipot kippo sokerirasia sokeriastia tarjous kaunis kauniit klassinen tyyli klassiset maalaistyyli sokerikulho sokerikippo design suomi suomalainen suomalaiset 1930 1940 30 40 luku luvun luvulta 1930-luku 1930-luvun 1930-luvulta 1940-luku 1940-luvun 1940-luvulta ara mummolan kuolinpesästä keräilijöille keräilyastia keräilykulhot ruokailuastiat hedelmäastia hedelmäkulho käsinmaalattu kukkaiskuvioitu kukkaiskuvioidut maalatut emalipinta emalointi emaloitu keraamiset keramiikka keraaminen kulhoerä isoäidin isoisoäidin

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
24 €
Sulkeutuu 12 vrk 10 h 19 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 24 € Sulkeutuu 12 vrk 10 h 19 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.