Kuvaus

Julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomi/nordicjulkaisu suomitekstein.

Arizona kyttä / Beyond the Law   (DVD)   Hyväkuntoinen kokonaisuus.

Dan Saxon (Charlie Sheen) on poliisi Arizonasta. Hän on äkkipikainen ja täysin arvaamaton mutta valmis ylittämään vaaran rajan saadakseen tehtävänsä suoritettua. FBI tarvitsee juuri Dan Saxonin kaltaisen miehen vaaralliseen, jopa mahdottomalta tuntuvaan tehtävään.

Saxon saa tehtäväkseen soluttautua Helvetin Enkeleiden Shakaalit nimiseen moottoripyöräjengiin, jota FBI epäilee aseiden ja huumeiden välittäjäksi - mafian oikeaksi käsivarreksi.

Väkivaltaisen Shakaalien veljeskunnan jäseneksi päästäkseen Saxonin on ylitettävä kaikki häneen kohdistuvat epäilykset ja osallistuttava jengin laittomuuksiin - pahoinpitelyihin, ryöstöihin ja jopa murhaan.

Tavalla tai toisella, keinoja kaihtamatta, Saxonin on saatava todisteet Shakaaleja vastaan ja jengi oikeuden eteen. Vaikka henkensä kaupalla...

Elokuva perustuu todellisiin tapahtumiin. Dan Black -niminen poliisi määrättiin suorittamaan salaista tehtävää. Tämän elokuvan kuvaamien tapahtumien seurauksena pidätettiin yli 800 Helvetin Enkeleiden jäsentä kolmesta eri jengistä.

Ohjaus: Larry Ferguson

Pääosissa: Charlie Sheen, Linda Fiorentino, Michael Madsen, Leon Rippy

Valmistusvuosi: 1993

Kesto: 1 h 35 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 20 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 59 vrk 20 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.