Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI


Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos HENGAAJIEN diggareille.


MAKSAA TILATTAESSA 22.90e + PK  -> KATSO  http://www.sskk.fi/tuotteet/tuotekortti?p_p_id=ProductDetail_WAR_sskkportlets&productId=a64def71-dc28-11dc-bc5e-83c82c7d48f9&campaignId=


Arno Kotro - Jaakko Lyytinen: Hengaajan käsikirja

Hengaajan käsikirja on tiekartta sinne, missä jaossa on ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa. Kirja tarjoaa aloittelevalle hengaajalle runsaasti käytännön vihjeitä ja ohjeita, joiden avulla voi luovia vaativissa siivestystilanteissa. Kirja antaa vastauksen muun muassa siihen, miten saada VIP-kortti suosituimpiin ravintoloihin sekä miten onkia tietoonsa kirjojen ja levyjen julkistustilaisuudet ja muut oivalliset hengaustapahtumat. 

Hengausta lähestytään myös tähtien näkökulmasta. Muun muassa näyttelijät Minna Haapkylä ja Oskari Katajisto, rocktähti-kirjailijat A.W. Yrjänä ja Kauko Röyhkä, M.A.Numminen ja Wallu Valpio kertovat, miten heitä hengataan ja miten he haluaisivat itseään hengattavan. 

Hengaajan käsikirja on teos, joka jokaisen kaupungin yössä samoavan ja ns. piireihin haluavan pitäisi lukea. Kirja kuvaa sitä kuinka tietyissä piireissä ihmiset armotta jakautuvat staroihin ja heitä hengaaviin häntäkärpäsiin. Teos on paitsi kurkistus 2000-luvun kaupunkilaiseen seurapiirikulttuuriin myös laajempi, aika ajoin sosiologinen ja psykologinenkin analyysi siitä kuinka tähdet tarvitsevat hengaajansa ja hengaajat tähtensä. 

Hengaajan käsikirja sisältää mm. elämänmakuisia haastatteluja, joissa niin tähdet kuin siipimiehetkin saavat äänensä kuuluviin.

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy
Keuruu 2004


VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.3.2018 15:22
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.