Kuvaus

Arno Kotro – Jaakko Lyytinen: HENGAAJAN KÄSIKIRJA. 2004 Like. 176-sivuinen sidottu kirja, lukematon, ehjä kansipaperi, itse kirja täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

 Hengaajan käsikirja (2004) on tiekartta, käytösopas ja tietosanakirja sinne, missä jaetaan ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa. Se on välttämätön opas niille, jotka haluavat piireihin ja parhaisiin pöytiin. Hengaaja on ihminen, joka hakeutuu julkkisten seuraan. Miten hengaaja hankkii kutsuja juhliin? Kuinka pääsee jatkoille? Miten saa VIP-kortin suosittuun ravintolaan? Entä kuinka pitää lähestyä rockstaraa? Kirja tarjoaa runsaasti käytännön ohjeita, joiden avulla voi luovia vaativissakin hengaustilanteissa. Hengaamista lähestytään myös tähtien näkökulmasta. Muun muassa Minna Haapkylä, Oskari Katajisto, A. W. Yrjänä, Kauko Röyhkä, M. A. Numminen, Jonna Tervomaa ja Ville Valo kertovat, millaisia hengaajia heillä on ja miten he haluaisivat itseään hengattavan. Hengaajan käsikirja on paitsi kurkistus 2000-luvun seurapiirikulttuuriin myös laajempi, sosiologis-psykologien analyysi siitä, kuinka tähdet tarvitsevat hengaajansa ja hengaajat tähtensä. Hengaajan käsikirja on pakollista lukemistoa jokaiselle kaupungin yössä samoavalle. 

Arno Kotro (s. 1969 Helsinki) on opettaja, kirjailija, kolumnisti ja juontaja. Hän valmistui valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta 1999. Hän toimii filosofian, psykologian ja elämänkatsomustiedon opettajana lukiossa ja aikuislukiossa. Kotro on julkaissut kolme runokokoelmaa sekä useita tietoteoksia, mm. moniin painoksiin yltäneen teoksen Sanovat sitä rakkaudeksi (2003).

Jaakko Lyytinen (s. 1973 Helsinki) valmistui valtiotieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta 2005. Hän on työskennellyt toimittajana mm. Helsingin Sanomissa, Markkinointi & Mainonta -lehdessä, Ylioppilaslehdessä ja Yleisradiossa. Lyytinen veti Yle TV1:n  Kirvesmiehet-keskusteluohjelmaa yhdessä Jan Erolan kanssa. Lyytinen on kirjoittanut tietokirjoja ja muun muassa pakinoinut Liisaleena-nimimerkillä yhdessä Arno Kotron kanssa Ylioppilaslehdessä ja City-lehdessä. Hän on myös esiintynyt yhtyeessä Punatähdet taiteilijanimellä Varma Kosto Punander.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 81 vrk 10 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 81 vrk 10 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.