Kuvaus

[AC0215]

OK iskussa oleva nidottu painos Psykologia / Hyvä olo diggareille.

Arto Manninen: HYVÄN OLON KIRJA

Tuntuuko joskus, että puhti on poissa ja uupumus valtaa mielen? Hyvän olon kirja antaa eväitä parempaan vointiin vuoden jokaisena päivänä. Kirjassa on käytännön ohjeita, jotka auttavat parantamaan henkistä ja fyysistä jaksamista elämän kaikissa tilanteissa. Työ, rentoutuminen, rauhaisa yöuni ja antoisat ihmissuhteet ovat aiheita, joita kirjassa käsitellään. Tämä positiivinen energiapakkaus pitää burn outin loitolla!

4 painos

Karisto Oy:n kirjapainossa Hämeenlinna 2005

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE -> PAKETTI POSTIIN.
 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
tai
Sulkeutuu 74 vrk 21 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 74 vrk 21 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.