Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos

Arto Mikkola: ARMOSSA RUSKETTUNUT MIES 

Viisikymppisen Välitilinpäätös

Jyväskyläläinen lehtori, psykologi Arto Mikkola kuuluu suuriin ikäluokkiin ja on tullut viidenkympin virstanpylväälle. Sieltä näkee moneen suuntaan.

Suomalaisest kulttuuripääomasta - Aleksis Kivestä Alvar Aaltoon - löytyy aivan uusia näkökulmia. Mikko painottaa armoittelua, vuorovaikutuksen kehittämistä, jossa hän näkee sekä kansallisen elpymisen että yksilön toipumisen ja uusien voimavarojen löytämisen mahdollisuudet.

1. painos

Kirjapaino Raamattutalo Oy - Pieksämäki 1997

VOITTOHUUTO ja PK.  1,80e TILILLE ja TUOTE POSTIIN. 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
tai
Sulkeutuu 69 vrk 8 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 69 vrk 8 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.