Kuvaus

Arto Paasilinna : Aatami ja Eeva

Kovakantinen, 234 s

Erittäin hyväkuntoinen

Ostaja maksaa postimaksut Postin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.. Lähetän Helpostikirjeenä C4 (esim. 1.1.23  hinta oli 4,70 eur)

Kuvaus:

Ulosottosyöverissä elävä pienyrittäjä Aatami Rymättylä on jo pitkään kehitellyt erikoiskevyttä akkua Tattarinsuon Akkuhuoltamossaan. Hän uskoo löytävänsä pikapuoliin ratkaisun, joka mullistaisi koko maailman energiatalouden. Sitten näyttää tulevan lopullinen tuho. Tattarinsuolla roihuaa ilmiliekeissä peltihalli ja Aatamin vähäinen omaisuus. Poliisit vievät rahattoman neron putkaan.
Aatamia auttamaan järjestetään varatuomari Eeva Kontupohja. Juopotteluun taipuvaisessa juristissa kasvaa jo ensi tapaamisella luja usko Aatamiin miehenä ja keksijänä. Tästä alkaa nousu. Kohta on Aatamin ja Eevan edessä polvillaan koko bisnesmaailma. Aatami on kestänyt vastoinkäymiset eikä menestys sekoita hänen päätään. Upporikkaana hän hoitaa liiketoimet järkevästi ja ihmissuhteet vastapuolen ansaitsemalla tavalla - ulosottomiestäkään unohtamatta.

Näinkö maailma muuttuu paratiisiksi, kun energiakysymys saa lopullisen ratkaisunsa? Valoisa ja optimistinen romaani tarjoaa nautittavan huikeita visioita sekä suomalaisille että eurooppalaisille lukijoille.

 

Hakusanoja: H

 

 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 20 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,40 € Sulkeutuu 44 vrk 20 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.