Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Siistikuntoinen romaani:

Arto Paasilinna : Ihmiskunnan loppulaukka (2000)

Eihän tässä näin pitänyt käydä.Tilastot puhuvat karua kieltäihmiskunnan alasajosta. Lemmenleikit maistuvat kuten ennenkin,mutta lapsia ei synny missään maailman kolkassa. 

Puhuvien suomenhevosten legendaarinen kouluttaja, entinen eläinlääkäri Tarmo Saamakorpi näyttää mistä käry käy: hän panee toimeksi. Vanha uskollinen Haaveri-Aaroni ratsunaan hän karauttaa naisiin - tällä kertaa jaloin, epäitsekkäin aikein. Ihmissuvun on jatkuttava, ja vanhan konitohtorin värkeissä on vielä varaa.

Vuonna 2010 helmikuun kireänä pakkasaamuna näkee päivänvalon Toivo Armas, potra poika, syntyessään maailmansensaatio. Poika varttuu Orimattilassa isä-Tarmon hevostilalla äitinsä Tainan hellässä hoidossa. Hevoset, maineikkaan Eri-Aaron suomea taitavat jälkeläiset ovat pojan parhaita ystäviä.

Miten maailma asettuu,kun vähin erin hiljenee? Miten asiansa ja elämänsä ratkaisee ihmiskunnan nuorin mies? Työsarkaa on lujasti, niin miehellä kuin kopukallakin. Toivo Armas ja Humu-Aaroni ovat tiukan haasteen edessä. 

Arto Paasilinna vie lukijat uuteen vuosituhanteen mehevässä fantasiassaan. Ihmiskunnan loppulaukka on kolkko ajo, mutta se ajetaan repäisevällä vauhdilla. Paasilinnan tapaan. 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.11.2022 14:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.