Kuvaus

Ashley Gibson: Viihtyisä ja värikäs koti. Ideoita ja iloa sisustamiseen

  • Gummerus, 2014: pehmeäkantinen kirja; noin A4sen kokoinen; 144 sivua, runsas kuvitus
  • Hyväkuntoinen vain vähän luettu kirja
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 5,50 euroa kirjeenä (= 8,50) tai 6 euroa seurattavana pakettina (= 9 euroa)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Tässä värikkäässä tyylikirjassa esiteltyjä koteja yhdistää luovuus. Eurooppalaiset kodit ovat tulvillaan inspiroivia ideoita olematta kuitenkaan liian valmiiksi suunniteltuja. Luovan perheen koti on käytännöllinen, keskeneräinen ja omaperäinen – sinne sopivat sisustusideat, jotka elävät elämänmuutosten ja lasten kasvun mukana.

Viihtyisässä ja värikkäässä kodissa käydään läpi mielikuvituksellinen tilankäyttö, kuviot ja kuosit, säilytys ja järjestys. Tutustutaan tavarakokoelmien esillepanoihin ja järjestetään kotona tilaa läksyille ja läsnäololle. Kirjan loppuosassa ovet avautuvat itälontoolaiseen vintagekotiin, vanhan hattutehtaan ylimpään kerrokseen, sadunomaiseen asuntoon Barcelonassa ja kahdeksaan muuhun inspiroivaan kotiin.

Myös lapset pääsevät ääneen kirjan sivuilla. He kertovat mitä oikeasti ajattelevat kodeistaan ja mikä heille on niissä tärkeää. Designesineiden rinnalla elävät sulassa sovussa omatekoiset tavarat ja kirpputorilöydöt. Fiksuja ideoita voi soveltaa omaan kotiinsa.

hakusanat:

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 11 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 12 vrk 11 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.