Kuvaus

Neljän leffan paketti, 4 dvd-levyä, suomitekstit, PAL

Zhang Yimou: Hero, 2002

Hero on häikäisevän komea elokuva, jossa värit loistavat kauniina ja kirkkaina. Zhang Yimou tunnetaan tarkkana ohjaajana, joka hyväksyy vain parhaan lopputuloksen. Heron kuvaus on harmonista ja tyylikästä; etenkin taistelukohtaukset on kuvattu onnistuneesti.

Taistelukohtausten ohjaajina ovat toimineet Hongkong-elokuvan taistelulajimestarit Tärkeä osa Heron visuaalista komeutta ovat hienot lavasteet ja japanilaisen Emi Wadan loihtimat puvut. Oscar-voittaja Tan Dun on säveltänyt elokuvaan musiikin, joka on yhdistelmä länsimaista sinfoniaa ja perinteistä kiinalaista musiikkia.

Zhang Yimou: Lentävien tikarien talo, 2004

Elokuva poikkeaa useista wuxia-genren elokuvista tarinallaan, joka on huomattavasti romanttisempi kuin useimmat tyylilajin elokuvista. Lentävien tikarien talo on saanut erinomaisen vastaanoton ja keräsi lukuisia ehdokkuuksia ja palkintoja kansainvälisiltä elokuvajuhlilta. Elokuvaaja Zhao Xiaoding sai kolme palkintoa parhaasta kuvauksesta ja neljä ehdokkuutta, muun muassa BAFTA- ja Oscar-ehdokkuuden. Ohjaaja Zhang Yimou palkittiin kahdesti ja hän sai juhlilta viisi ehdokkuutta. Kaikkiaan elokuva palkittiin 16 kertaa ja oli ehdolla 36 kertaa.

Ang Lee: Lust Caution, 2007

Lust Caution on vakoilukertomus, jonka juonenkäänteet tapahtuvat Kiinassa toisen maailmansodan aikana. Elokuva palkittiin Venetsian elokuvajuhlilla Kultaisella leijonalla.

Tsui Hark: Seven swords 2005

 

PS. 10 elokuvaa 6€ toimitusmaksulla

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 3 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 68 vrk 3 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.