Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vanha melko iso käsittääkseni ns. asianajajan salkku!

Antiikkia.

Ilmeisesti lahja, koska tästä tarra laukussa.

Ajanpatinaa ja kulumaa ympäriinsä kuvassa näkyvällä tavalla ja avain hukassa. Pysyy kuitenkin mallinsa vuoksi tiukasti kiinni, niin että helppo käyttää vaikkei avainta olekaan. Sisällä runsaasti tilaa.

Hieno vaikka rekvisiitaksikin tai käyttöön, jos pitää patinasta.

Koko noin 30 x 40 cm + kantokahvat.

Mahtuu paljon papereita tai muuta tavaraa. Yritin kuvata sisältä, mutta ei oikein onnistunut. Sisältä löytyy kolme osastoa, paikat kynille ja pienempi tasku.

Sisältä erittäin siisti.

Käy niin miehelle kuin naisellekin!

Eipä ole kaverilla samanlaista.

Tarkka ajoitus ei tiedossa, mutta vanha on!

Postikulut ostajalle.

Huutopakettina hintaan 7,95 euroa. Taikka sitten nouto. Mahdollista valita myös lisäpalveluita lisämaksusta lähetykselle. Ostajan laskuun. Ja ostajan valitsemalla tavalla lähetetään. Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa ettei tuote ole uusi, vaan erittäin iäkäs antiikkiesine, ja kulumaa tässä on, minkä olen yrittänyt tässä mahdollisimman selkeästi ilmaista pettymysten välttämiseksi. Katso kuvat huolellisesti ja tee oma arviosi. Huomaa, että huutaessasi hyväksyt nämä puutteet. Myydään sellaisena kuin on. Tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Katso muutkin kohteeni! Myynnissä paljon muutakin antiikkia ja keräilytavaraa!

Hakusanoja: Asianajaja, asianajajan, salkku, laukku, käsilaukku, laukku, matkalaukku, kapsäkki, asiakirjasalkku, toimisto, liikemies, bisnesmies, businessmies, business, dandy, herrasmies, johtaja, liike-elämä, laki, lakimies, lakimiesten, oikeus, oikeustiede, puolustus, syyttäjä, juristi, tuomari, varatuomari, unisex, vanha, antiikki, keräily.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.6.2024 5:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.