Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Boksi sisältää 2 elokuvaa:

Se pikkuinen Lotta

Lotta muuttaa pois

Lotta on tomera 5-vuotias. Hän asuu yhdessä sisarustensa Jannen ja Minnan ja äidin ja isän, sekä tietenkin pehmopossunsa kanssa. He asuvat Pukarikadulla, tai ei se ole kadun oikea nimi, mutta isän mielestä heidän talossaan asuu niin paljon tappelupukareita, että se on sopivampi nimi. Lotan mielestä on epäoikeudenmukaista että hänen sanotaan olevan liian pieni tekemään kaikkea kivaa mitä vanhemmat sisarukset saavat tehdä. Eräänä päivänä Lotta näkee Jannen ja Minnan polkevan pyörällä kovaa vauhtia, silloin hän huutaa "Osaan minäkin ajaa pyörällä, varmasti osaan! Salassa! Mutta kuinka voi pyöräillä ilman polkupyörää? Lotta päättää hankkia sellaisen... Tule mukaan seuraamaan Lotan hassunhauskoja kommelluksia kahdessa Lotta-elokuvassa.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Johanna Hald

Pääosissa: Grete Havneskjøld, Linn Gloppestad, Martin Andersson, Beatrice Järås, Claes Malmberg, Margreth Weivers, Ulla Lopez, Klas Dykhoff ja Rune Turesson

Kuvasuhde: 16:9 täyskuva 1.77:1
Alue: 2, PAL
Ääni: Dolby Digital 2.0 suomi/norja, Dolby Digital 5.1 ruotsi
Tekstitys: norja, kuulovammaisille ruotsi
Valmistusvuosi: 1992-1993
suomijulkaisu
Yhteiskesto: 2 h 29 min
S

Lastenelokuva. Levyissä vähäistä käytön jälkeä (= levyjen sisällä vähäisiä määriä tahran kaltaisena näkyvää, jota oli jo uutena ostaessa, levyt toimivat virheettömästi), myös kannet hyväkuntoiset.

Myydään joko noutona kotoa tai ennakkomaksulla lähettäen. Postitusvaihtoehdossa ostaja maksaa kauppahinnan päälle postikulut 2,50 €. Postitus vain Suomeen. Yhdistelen postikuluja, mikäli sama ostaja ostaa useampia. 2 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 2,50 €, 3-4 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 5,00 € ja 5 kpl tai enemmän tulee Ärräpakettina/Postin S-koon pakettina postikuluilla 5,90 €.

Huom!
Katso myös muut kohteeni, joissa paljon DVD- ja Blu-Ray-leffoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.10.2018 22:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.