Tuote on myyty käyttäjälle hpesonen hintaan 230,50 €

Kuvaus

Ei hintavarausta. Lähtöhinta 1 euro. Ei postikuluka kohteen voittajalle. Minä maksan postituksen kuluineen. Noutokin sopii.

3.5.2021 Telian verkkokaupasta tilattu Asuksen 27 tuumainen pelinäyttö huippuluokan peliominaisuuksilla ja tämä yksi harvoista uusista näytöistä jossa on ELMB sync toiminto, mikä pitää nopeasti liikkuvan kuvan terävänä ja selkeänä. Kyseessä on tämä tuote:

https://kauppa.telia.fi/kauppa/laitteet/tuote/Asus-TUF-Gaming-VG27AQ-27-pelinaytto

Ja sama tuote verkkokaupan sivuilla:

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/46988/ndxvj/Asus-TUF-VG27AQ-27-pelinaytto

Tuote on vain hieman yli kuukauden vanha ja kolmen vuoden takuuta on 34 kuukautta jäljellä. Tuote on täysin uudenveroisessa virheettömässä kunnossa ja se tulee alkuperäisessä myyntipakkauksessa hyvin pakattuna. Mukaan kaikki mitä ostettaessakin mukaan tuli sekä myöskin takuulappu. Tuo uusi ELMB sync toiminto pitää kuvan superterävänä nopeassakin liikkeessä ja on kun sitä koitat, et halua sitä ilman enää pelailla. Muutenkin näyttö on ominaisuuksiltaan kohdillaan. IPS paneeli takaa hienot ja kirkkaat värit sekä hyvät katselukulmat, 165 hertsin nopeus kuvan todella sulavana ja G-sync poistaa kuvasta repeilyn. Kuva on tarkka, sulava ja värit loistaa. Erinomainen tuote kaiken kaikkiaan. 27 tuuman koko jäi omalla 80 cm syvällä pöydällä hieman pieneksi ja tilasin itselleni 32 tuumaisen näytön. Tästä nyt tarvitsevalle melkein uusi Asuksen pelinäyttö täysin uudenveroisena. Postiennakko sopii myös mutta postiennakkoa käytettäessä 20% voittosummasta tilisiirtona ennen postitusta. Loput 80% voittosummasta kohteen voittaja voi maksaa postiin noutaessaan paketin sieltä. Hintavarausta ei ole joten päättäkää te tuotteen arvo. Onnea huutokauppaan!

TUF Gaming VG27AQ on 27 tuuman WQHD (2560x1440) HDR IPS -näyttö, jonka ultranopea 165 Hz:n* virkistystaajuus on suunniteltu ammattipelaajille ja niille, jotka ovat kiinnostuneita immersiivisestä pelaamisesta. Vaikka jo nämä speksit ovat kunnioitusta herättäviä, ne eivät kuitenkaan ole VG27AQ-pelinäytön kiinnostavin ominaisuus. Motion Blur Reduction- ja Adaptive-Sync-toiminnot voivat nyt ensimmäistä kertaa pelinäyttöjen historiassa olla käytössä samaan aikaan. Tämä uusi teknologia on nimeltään ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC). ELMB SYNC -teknologia mahdollistaa yhdessä G-SYNC Compatible -hyväksytyn näytön kanssa tarkan ja sujuvaliikkeisen pelikuvan.

TUF Gaming VG27AQ -näytön WQHD-paneelin (2560x1440) ansiosta saat jopa 77 % enemmän työpöytätilaa vakiomallisiin Full HD -näyttöihin (1920x1080) verrattuna. IPS-tekniikka tarjoaa 99-prosenttisen sRGB-väriavaruuden ja ällistyttävän 1 000:1 -kontrastisuhteen avulla ylivoimaisen kuvanlaadun ja upeat värit. Laajan 178 asteen katselukulman ansiosta kuvan vääristyminen ja värien muuttuminen on erittäin vähäistä, vaikka katselisitkin kuvaa ääriasennoista.

TUF Gaming VG27AQ -pelinäytön 165 Hz:n* virkistystaajuus eliminoi viiveen ja liikesumeuden, mikä puolestaan tarjoaa sinulle etulyöntiaseman FPS-, RTS-, urheilu- ja kilpa-ajopeleissä. Ultranopean virkistystaajuuden ansiosta voit käyttää pelatessa vaativimpia kuva-asetuksia ja reagoida välittömästi – ja ensimmäisenä – ruudulla näkyviin tapahtumiin.

ELMB SYNC -teknologian ansiosta voit nyt käyttää ELMB (Extreme Low Motion Blur) -ominaisuutta yhdessä G-SYNC Compatible -hyväksytyn näytön kanssa. Tämä estää haamukuvien syntymisen ja kuvan repeilyn, joten kuva pysyy pelatessa tarkkana ja liikkeet sulavina.

Nyt voit valita useasta HDR-tilasta ja muokata näytön HDR-asetukset aina tarpeitasi vastaaviksi.

ASUS Shadow Boost -teknologia parantaa tummien alueiden näkyvyyttä pelissä ilman vaaleampien alueiden ylivalaisua, mikä parantaa yleistä katselukokemusta ja helpottaa pimeillä alueilla piileskelevien vastustajien havaitsemista.

Sisäänrakennetun ASUS GamePlus -pikanäppäimen tarjoamien pelinaikaisten lisätoimintojen avulla saat enemmän irti pelistäsi. Tämä toiminto on kehitetty yhteistyössä ammattipelaajien kanssa, jotta he voivat harjoitella ja kehittää pelitaitojaan.

ASUS GameVisual -teknologia sisältää seitsemän ennalta asetettua näyttötilaa, joiden avulla kuvan laatu voidaan optimoida erityyppisille sisällöille sopivaksi. Tätä ainutlaatuista ominaisuutta on helppo käyttää pikanäppäimellä tai näytön asetusvalikon kautta.

Flicker-Free-teknologia vähentää näytön välkkymistä, mikä puolestaan rasittaa silmiä vähemmän ja parantaa näytön käyttömukavuutta pitkien pelisessioiden aikana.

ASUS Ultra-Low Blue Light -teknologia vähentää näytön tuottaman mahdollisesti haitallisen sinisen valon määrää. Tarjolla on neljä erilaista suodatinasetusta, joilla voidaan säätää sinisen valon vähennystä.

Näytön monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten I/O: DisplayPort 1.2 ja HDMI (v2.0), tukevat useita erilaisia multimedialaitteita.

TUF Gaming VG27AQ -pelinäytön ergonomiseksi suunnitellun jalustan monipuolisten säätömahdollisuuksien (kallistus, kääntö, pivot ja korkeus) avulla löydät helposti sinulle parhaiten sopivan katseluasennon. Koska näyttö on VESA-yhteensopiva, voit myös kiinnittää sen seinälle.

Asus TUF VG27AQ ominaisuudet:

Näytön koko: 27"
Paneeli: IPS
Resoluutio: 2560 x 1440 (kuvasuhde: 16:9)
Virkistystaajuus: 165 Hz (ylikellottamalla)
Näytön pinta: heijastamaton
Kirkkaus: 350 cd/m2
Kontrasti: natiivi 1000:1
Pikselikoko: 0,233 mm
Katselukulmat (vaaka/pysty): 178°/178°
Vasteaika: 1 ms
Kaiuttimet: 2 x 2 W
Liitännät: 2 x HDMI 2.0, DisplayPort 1.2
Jalustan kallistus: +33°~-5°
Jalustan kääntö: +90°~-90°
Pivot-säätö: 0°~+90°
Jalustan korkeuden säätö: 0~130 mm
Flicker-free: Kyllä
Low Blue Light: Kyllä
Adaptive-Sync: Kyllä
VESA-seinäkiinnitys: 100 x 100 mm
Kensington-lukkoliitäntä: Kyllä
Mukana toimitettavat kaapelit: HDMI -kaapeli, DisplayPort -kaapeli, virtakaapeli
Fyysiset Mitat jalustan kanssa (L x K x S): 620 x 377 - 507 x 211 mm
Fyysiset mitat ilman jalustaa(L x K x S): 620 x 363 x 66 mm
Paino jalustalla: 5,8 kg
Paino ilman jalustaa: 3,5 kg
Takuu: 3 vuoden Onsite SWAP-laitevaihtotakuu

Gamereactor.fi 9/10 - "Tekniikan juhlaa!"

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
230,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.6.2021 18:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.