Kuvaus

Tuotteen ASUS XG-C100C V2 Sisäinen Ethernet 10000 Mbit/s kuvaus


ASUS XG-C100C V2 Sisäinen Ethernet 10000 Mbit/s

Tuo nopeus ja suorituskyky tietokoneeseesi ASUS XG-C100C V2 -sisäisellä Ethernet-sovittimella. Olitpa sitten pelaaja, suurten tiedostojen lataaja tai verkkotyöskentelijä, tämä sovitin tarjoaa sinulle luotettavan ja tehokkaan yhteyden.

Ominaisuudet:

  • Langallinen yhteysteknologia
  • PCI Express -isäntäkoneen käyttöliittymä
  • Ethernet-käyttöliittymä
  • Tiedonsiirron enimmäisnopeus: 10000 Mbit/s

Tämä sisäinen Ethernet-sovitin tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden. Se liitetään suoraan tietokoneen PCI Express -liitäntään, mikä takaa vakaan ja nopean yhteyden. Olipa kyseessä videoiden suoratoisto, online-pelaaminen tai suurten tiedostojen siirto, tämä sovitin selviytyy tehtävästä mallikkaasti.

ASUS XG-C100C V2 -sovitin tukee jopa 10000 Mbit/s tiedonsiirron enimmäisnopeutta, mikä mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja vakaan verkkoyhteyden. Voit nauttia sulavasta ja viiveettömästä verkko- ja internet-kokemuksesta ilman hidastumista tai katkoksia.

Hanki ASUS XG-C100C V2 -sisäinen Ethernet-sovitin ja nauti nopeudesta ja suorituskyvystä, jotka vastaavat vaativimpiakin tarpeitasi. Oli kyse sitten työstä tai huvista, tämä sovitin takaa, että pysyt yhteydessä maailmaan nopeasti ja luotettavasti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 5 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.