Kuvaus

Maailman arvostetuin kannettava ennennäkemättömällä suorituskyvyllä.
ASUS ZenBook 3
Erittäin kevyellä käytöllä ollut Asuksen huippumalli. Ostettu n. 1,5 vuotta sitten matkakaveriksi kuvien/videon käsittelyyn. On todella hyvä tehomylly. Editointi onnistuu moitteetta. Kätevä koko matkakaveriksi. Upea IPS näyttö. Mukaan tulee myös extra varusteita. Ei paljoa tabletin koosta poikkea. Harman Kardon kaiuttimet. Koneen olen ostanut Saksasta, kun oli ilmestyessään 300 euroa halvempi. ( ovh. 1700 e) En luopuisi mistään hinnasta, mutta nyt siirryn kynätuettuun malliin.

Tehokas i7 7 polven prossu
8 Gt keskusmuistia
500 Gt SSD m.2 ( kone herää sekunnissa )
Poikkeuksellisesti kaksi alkuperäistä laturia. ( ollut toinen työpaikalla, toinen kotona )
Asusksen suojapussi. (käännettävissä eri väriseksi )
Adapteri
12,5" Full HD IPS-näyttö
Intel Core i7 7500U (2,7 Ghz)

Vain 11,9mm paksu ja painaa alle 900g
Universal Mini Dock USB C USB-A, USB-C ja HDMI sisältyy
Sormenjälkitunnistin
Windows 10

Huomaa, että tässä on EU-näppis. ( toimii kuten Suomalainen, eli ä ja ö ovat kyllä siellä, mutta ei ole kuvaa näppiksessä) Jos kymmensormijärjestelmä vaatii vielä harjoittelua, eikä millään löydä ä:tä ja ö:tä, niin voit tilata netistä Suomi-tarran päälle. Käytännössä näppis ei poikkea muuten suomalaisesta.

Maailman suorituskykyisin kannettava tietokone
ASUS ZenBook 3 on enemmän kuin uusi ZenBook-sukupolvi; se luo vertailukohdan kannettavien tietokoneiden uudelle aikakaudelle. Kaikki osat ja yksityiskohdat on uudistettu, jotta ZenBook 3 on tänäpäivänä edistyksellisin julkistettu ZenBook. Se on kevyt, ohut, luja, uskomattoman tehokas ja silmiähivelevän kaunis.

Nopea lataus, pitkä kesto
ASUS ZenBook 3 ansaitsee akun, joka kestää koko päivän. Huomattavan 10 tunnin akunkeston saavuttamiseksi olemme kehittäneet erityisen suurikapasiteettisen 40 Wh:n litium-polymeeriakun, joka on muotoiltu sopimaan ultraohueen runkoon. Olemme kehittäneet myös nopean lataustekniikan, joten 60 % kapasiteetista saadaan ladattua jo 49 minuutissa.

Huippulaadukas näyttö
ASUS ZenBook 3:ssa on ensimmäisenä kannettavana tietokoneena Corning Gorilla Glass 4 -lasi koko näytön alueella. Ultraohut kehys on vain 7,6 mm leveä, joten ZenBook 3:n näytön ja rungon välinen suhde on luokkansa johtava 82 %. Näin huippulaadukas 12,5 tuuman Full HD -näyttö pääsee oikeuksiinsa. 178 asteen katselukulma, erinomainen värientoisto ja terävät yksityiskohdat tekevät ZenBook 3:sta näytön, joka on koettava omin silmin..

Erittäin suorituskykyinen
Suunnittelijat olivat miltei mahdottoman tehtävän edessä valitessaan osia ZenBook 3:een. Tavoitteena oli luoda ultraohut kannettava tietokone, joka tarjoaa ennennäkemättömän suorituskyvyn. Vaikeista haasteista huolimatta he onnistuivat tehtävässä. Tulos on uskomattoman tehokas tietokone, jonka ominaisuuksia ovat mm. uusin Intel Core i7-prosessori, 8 gigatavun 2 133 MHz:n LPDDR3-RAM-muisti, ultranopea kiintolevy jopa 512 GB SSD-muistilla ja uusin USB-C-liitäntä ulkoisen näytön tuella. Siitä ei tarvitse huolehtia, mitä Zenbook 3:n kanssa voi tehdä ja mitä ei, sillä se on käytännössä pysäyttämätön.

Lisää tietoa tästä:

https://www.amazon.com/12-5-inch-Ultra-Slim-Lightweight-Processor-Fingerprint/dp/B01LHUAFAQ

https://www.asus.com/fi/Laptops/ASUS-ZenBook-3-UX390UA/

https://www.youtube.com/watch?v=2kahHl3gCDI

En lähetä ulkomaille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
590 €
Sulkeutuu 12 vrk 15 h 1 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 590 € Sulkeutuu 12 vrk 15 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.1. klo 9:31

Kakspiippuinen asia, "uudenveroinen 2016-2017 vuoden malli".

13.1. klo 7:57

Miten voi olla uudenveroinen kun on jo lähes 5 vuotta vanha?

13.1. klo 8:19

Ei kai kunto riipu mallin julkaisuvuodesta. En ole tätä juurikaan käyttänyt, joten eikös sen kunto ole uudenveroinen.