Kuvaus

AT LAST THE 1948 SHOW (2 x DVD)

Erittäin hyväkuntoiset DVD:t ja kotelo vuodelta 1967, kesto yhteensä n. 3 tuntia. Kielin on englanti, tekstitys suomi, ruotsi, tanska ja norja sekä englanti. Ohjaus Ian Fordyce, pääosissa Tim Brooke-Taylor, Graham Chapman, John Cleese, Marty Feldman, Aimi MacDonald

"Historiallinen, pähkähullu sarja aloitti vallankumouksen, joka muutti TV-komedian ikuisiksi ajoiksi. 

Vuonna 1967 tuotettu "AT LAST THE 1948 SHOW" sisälsi satiirisia, surrealistisia ja jopa makaabereja sketsejä, joiden joukkoon heiteltiin absurdeja lauluja ja siirtymiä.

Sarja on selkeä esikuva Monty Pythonin Lentävälle Sirkukselle ja ylipäänsä Monty Python -hengelle."

"Historiallinen, pähkähullu sarja aloitti vallankumouksen, joka muutti TV-komedian ikuisiksi ajoiksi. "AT LAST THE 1948 SHOW" -sarja räväytti Britannian TV-vastaanottimiin hillittömiä ja usein surrealistisia sketsejä. 

Rooleissa nähtiin John Cleese, Graham Chapman, Marty Feldman ja Tim Brooke-Taylor. Vuonna 1967 tuotettu ja vasta uudelleen löydetty sarja oli lähtölaukaus Monty Python -ilmiölle. Sen minkä Beatles teki musiikille, "AT LAST THE 1948 SHOW" teki komediamaailmalle, joka ei ollut enää entisensä.

"AT LAST THE 1948 SHOW" sisälsi satiirisia, surrealistisia ja jopa makaabereja sketsejä, joiden joukkoon heiteltiin absurdeja lauluja ja siirtymiä. Sarja on selkeä esikuva Monty Pythonin Lentävälle Sirkukselle ja ylipäänsä Monty Python -hengelle. 

Tupla-DVD sisältää vasta uudelleen löydetyt viisi jaksoa At last the 1948 show -klassikkosarjasta. Bonusmateriaalina Terry Jonesin ja Tim Brooke-Taylorin haastatteluja. -"

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 109 vrk 2 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,50 € Sulkeutuu 109 vrk 2 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.