Tuote on myyty käyttäjälle tuaminen hintaan 80 €

Kuvaus

Konsoli (ei virtalähdettä), atari-joystick, Atari paddlet (Astroblastilla testattu), Defender uudenveroisena, kuten myös Astroblast.

Peleistä speciaali Defender pakkaus sisältää Atari Force-sarjakuvan ja 49 pelin Atari-tuoteluettelon.

(Kysyttiin sarjakuvasta: Tämä on Vol1. Toiseen Atari pakettiin tulee Atari Force Vol.4)

Astroblast on korkattu mutta muovit vielä paketin päällä. Pelattavissa joystickilla ja paddle-ohjaimilla. Paddlessa ykkös ohjaimessa hieman rauhattomuutta, joka esiintyy pienenä värinänä silloin tällöin, muttei haittaa pelaamista kun tajuaa että liikerata ruudulla ei ole rullan kierros vaan aivan pieni liikahdus puoleen tai toiseen.

 EI VIRTALÄHDETTÄ. Yleisvirtalähde kelpaa. 3,5mm jakki. 9V käyttöjännite, virran antokyky 500mA tai parempi ja + liittimen kärjessä. Paras kuva muuntaja-tyyppisellä tai laadukkaalla hakkurivirtalähteellä. En suosittele halpaa kiinanv..... koska todennäköisimmin aiheuttaa kuvaan kipinöintiä. Testipenkillä näkyvä virtalähde P.SUP.EU30W Universal AC/DC Adapter 30W.

Konsolin iän vuoksi myydään "as is"- periaatteella eli sellaisenaan kuin on. Toimivaksi kaikin keinoin todettuna, mutta vuosikymmenten ikäiselle elektroniikalle en voi antaa takuuta.

Toimitetaan hyvin pakattuna kuten kaikki lähetykseni. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.12.2018 19:26
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.