Kuvaus

ATL  -  DVD

 

17-vuotias Rashad kavereineen viettää välillä aikaa Waffle Housessa miettimässä, mitä tehdä koulun jälkeen. Mutta sunnuntai-iltaisin ohjelma on aina sama. He ovat silloin Cascaden rullaluisteluradalla tekemässä temppuja, hengailemassa kavereiden kanssa... ja jättämässä muutamaksi tunniksi kaiken ulkopuolisen... ulkopuoliseksi. Elokuva perustuu löyhästi tuottajien Dallas Austin (Drumline) ja Tionne "T-Boz" Watkinsin (TLC:n laulaja) nuoruuteen Atlantan eteläosissa. ATL on sunnuntai-illan huumaa nauruineen, draamoineen ja rap-soundeineen.

Video-ohjaaja Chris Robinson tekee elokuvaohjausdebyyttinsä johtaen näyttelijäryhmää, joka sisältää hämmästyttävän aidot tulokkaat Tip Harris (tunnetaan myös rap-artisti T.I:nä) Lauren London ja Antwan Andre Patton (tunnetaan myös Outkast-duon Big Boina). Kaikki ovat liikkeellä tänään. Nähdään Cascadessa.

 

 

Ohjaus: Chris Robinson

Pääosissa: T.I., Lauren London, Antwan Andre Patton

 

DVD sisältää myös:

T.I What You Know -musiikkivideo, ylimääräisiä kohtauksia, In The Rink - A Director´s Journey: liity ohjaaja Chris Robinsonin seuraan hänen tehdessään elokuvaohjausdebyyttiään ja tutustuessaan Atlantan kasvaviin musiikkipiireihin rap-artisti T.I:n kera, elokuvateatteritraileri

 

 

Kesto:  102 min


Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-7

R2

Suomikannet

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,95 €
Sulkeutuu 81 vrk 23 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 81 vrk 23 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.