Tuote on myyty käyttäjälle goodrock hintaan 14 €

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen Suomessa käytetty aulakuva x4, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 8" x 10". Kunto kuvanmukainen.
Kuvia on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Alien - ylösnousemus (1997)
Alien - Resurrection
aka Alien Resurrection ; Alien 4 - Ylösnousemus ; Alien IV: Resurrection ; Alien: La résurrection ; Alien: Resurrection ; Alien, la résurrection
Levittäjä: Finnkino

"Veret seisauttava shokki, joka saa adrenaliinin virtaamaan"
-BOB DIEHL, ABC RADIO NETWORK

Alien Ylösnousemus on jännityksellä odotettu uusi sci-fi toimintatrilleri, jonka pääosissa ovat Sigourney Weaver ja Winona Ryder.
Ellen Ripley (Weaver) kuoli taistellessaan petomaista avaruusoliota vastaan. Kaksisataa vuotta myöhemmin, kun hänelle on tehty kauhistuttavia kokeita hän on jälleen elossa. Asekehittelyn yhteydessä tiedemiehet kloonaavat Ripleyn ja hänen sisällään uinuvan avaruusolennon. Henkiin herännyt Ripley on täynnä yllätyksiä, kuten hänen sisällään oleva oliokin. Pelko ja kauhu täyttävät avaruusaluksen. Voittaakseen pedot Ripley liittoutuu salakuljettajien kanssa. Heidän joukossaan on Call-niminen mekaanikko (Ryder), jolla on myös enemmän, kuin yksi yllätys takataskussaan.
Hämmästyttävät erikoistehosteet ja piinaava jännitys takaavat, että Alien Ylösnousemus jatkaa loistokkaasti henkeäsalpaavaa Alien-sarjaa.
Valmistaudu kohtaamaan terrorin uusi ulottuvuus.

Ohjaus:
Jean-Pierre Jeunet

Käsikirjoitus:
Dan O'Bannon
Ronald Shusett
Joss Whedon

Näyttelijät:
Sigourney Weaver
Winona Ryder
Dominique Pinon
Ron Perlman
Gary Dourdan
Michael Wincott
Kim Flowers
Dan Hedaya
J.E. Freeman
Brad Dourif
Raymond Cruz
Leland Orser
Carolyn Campbell
Marlene Bush
David St. James

Maa: USA
Genre: Action / Horror / Sci-Fi

Tsekkaa myös muut aulakuvani ja elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, kahvilaan baariin tai mihin vain.

lobby card aulakortti aula kuva kortti elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.3.2024 19:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.3. klo 16:15

Laitoin teille juuri viestiä Kiitos

17.3. klo 16:40

@