Kuvaus

Aito ja alkuperäinen Suomessa käytetty aulakortti x2, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko A4. Kunto kuvanmukainen. Kuvia on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Hook - kapteeni Koukku (1991)
Hook
aka Capitaine Crochet ; Hook ou la revanche du Capitaine Crochet ; Hook - Capitan Uncino ; Hook (El capitán Garfio) ; Hook, a Volta do Capitão Gancho

Olipa kerran pikkupoika, joka ei koskaan halunnut kasvaa aikuiseksi. Hän oli Peter Pan, sadun sankari, joka hallitsi Mikä-Mikä-maata ja itseään pahaa kapteeni Koukkua.
Vuodet ovat vierineet, ja Peter on unohtanut sadut ja seikkailut. Hänestä on tullut Peter Banning, kiireinen liikemies, joka mieluummin lukee pörssitietoja kuin iltasatuja lapsilleen.
Mutta kun kapteeni Koukku sieppaa Peterin lapset, hänen on palattava Mikä-Mikä-maahan näitä pelastamaan. Ja voittaakseen kapteeni Koukun Peterin on opittava uudelleen taiat, jotka hän on jo kauan sitten unohtanut...
Tuttu Peter Pan -tarina on saanut uuden satumaisen tulkinnan Steven Spielbergin mestarillisessa ohjauksessa. Elokuvan tähtikaartissa loistavat Dustin Hoffman, Robin Williams, Julia Roberts ja Bob Hoskins pitävät huolen siitä, että vauhtia ja seikkailumieltä riittää alusta aina loppumetreille asti!
 
Ohjaus: Steven Spielberg

Käsikirjoitus:
J.M. Barrie
James V. Hart
Nick Castle
Malia Scotch Marmo

Näyttelijät:
Dustin Hoffman
Robin Williams
Julia Roberts
Bob Hoskins
Maggie Smith
Caroline Goodall
Charlie Korsmo
Amber Scott
Laurel Cronin
Phil Collins
Arthur Malet
Isaiah Robinson
Jasen Fisher
Dante Basco
Raushan Hammond

Maa: USA
Genre: Adventure / Comedy / Family
Kategoria: Pirates

Tsekkaa myös muut aulakorttini ja elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

lobby card aulakuva aula kuva kortti elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
6 €
Sulkeutuu 9 h 16 min 46 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 6 € Sulkeutuu 9 h 16 min 46 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.