Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen Suomessa käytetty aulakortti, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko A4. Kunto kuvanmukainen. Kortteja on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Kiljusen herrasväen uudet seikkailut (1990)

Kaikki valmiina!
Operaatio Kiljunen alkaa!
Kaikki alkaa siitä, että Mökön ja Lurun koulumenestys on surkea - suorastaan toivoton. Huonosti on käydä myös Kiljusten kotitalolle. Viekas grynderi on vallannut tontin ja kohta Kiljusperä on vasaran alla. Tärkeä shekki voi pelastaa kodin, mutta siihen on saatava vielä poikien nimet. Koska Mökö ja Luru ovat karanneet koulusta, isä ja äiti lähtevät hakemaan heitä toisesta kaupungista.
Samaan aikaan Helsingissä valmistellaan Fruktosian kuninkaan valtiovierailua, mutta ensin presidentti haluaa sienimetsään. Kun Kiljusten ja presidentin matka osuu yksiin, seuraukset ovat yhtä hullunmyllyä. Kuka vastaanottaa valtiovieraan? Ehtiikö shekki pelastaa Kiljusperän?

Ohjaus:
Matti Kuortti

Käsikirjoitus:
Jouko Aaltonen
Risto Kaskilahti
Matti Kuortti
Olli Soinio
Heikki Takkinen
Harri Virtanen

Näyttelijät:
Jukka Sipilä
Miitta Sorvali
Henri Paasivirta
Gary White
Jenni Jokinen
Pentti Louko
Asser Fagerström
Antti Aro
Kristiina Elstelä
Jouko Klemettilä
Jukka Aaltonen
Eeva-Riitta Kinnunen
Irmeli Junni
Pekka Parviainen
Arno Virtanen

Maa: Finland

Genre: Comedy

Tsekkaa myös muut aulakorttini ja elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

aulakortti lobby card aula kuva kortti elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 18:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.