Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen Suomessa käytetty aulakortti x2, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko A4. Kunto kuvanmukainen. Kortteja on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Ladattu ase 1 (1993)
Loaded Weapon 1
aka Larmes fatales ; Con el arma a punto ; Alarme fatale ; Palle in canna ; Laddat vapen 1 ; National Lampoon's Loaded Weapon 1

Varoitus! Tämä filmi voi pysyvästi vaurioittaa elokuvamakuasi.
Rikosaalto iskee kaupunkiin, ja vain kaksi miestä voi pysäyttää sen. Miehiin verrattuna Likainen Harry oli puhdas kuin partiopoika! Mikään möhläys ei ole heille mahdoton, eikä yksikään epäonnistuminen liian vaikea. Suorittaakseen tehtävänsä he ovat valmiita tuhoamaan vaikka koko kaupungin!
Ladattu ase 1 on häpeämätöntä irvailua ja hengästyttävän vauhdikasta parodiaa elokuvista, jotka ovat aina pitäneet meitä jännityksessä. Mannaa toiminnan ystäville! Miksi katsoisit Uhrilampaat, Likaisen Harryn, Die Hardin, Tappavan aseen ja Basic Instinctin, kun voit nähdä ne kaikki Ladattu Ase 1:ssä?!

Ohjaus:
Gene Quintano

Käsikirjoitus:
Don Holley
Tori Tellem
Gene Quintano

Näyttelijät:
Emilio Estevez
Samuel L. Jackson
Jon Lovitz
Tim Curry
Kathy Ireland
Frank McRae
William Shatner
Dhiru Shah
Gokul
Tom Bergman
Danny Castle
Lance Kinsey
Bill Nunn
Joyce Brothers
Lin Shaye
Bruce Willis
Charlie Sheen
F. Murray Abraham
Denis Leary
Denise Richards
Corey Feldman
Phil Hartman
J.T. Walsh
Erik Estrada
Larry Wilcox
Paul Gleason
Charles Napier
Whoopi Goldberg
Christopher Lambert

Maa: USA

Genre: Action / Comedy / Crime

Tsekkaa myös muut aulakorttini ja elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

lobby card aulakuva aula kuva kortti elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.12.2022 19:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.