Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen Suomessa käytetty aulakortti x2, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko A4. Kunto kuvanmukainen. Kortteja on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Piilokyttä (1992)
Deep Cover
aka Smygsnuten ; Jenseits der weißen Linie ; Agent double

L.A.:n huumepoliisin erikoisagentti Jerry Carver on tyytväinen. Russell Stevens (LARRY FISHBURNE) on täydellinen. Musta huumekyttä ja todellinen kovanaama. Mies jonka on helppo soluttautua kokaiinikartellin jäseneksi. Ja joka ehkä eläisi tarpeeksi kauan kertoakseen tietonsa eteenpäin.
Russell alkaa kiivetä kartellin vaarallisia portaita. Katukauppiaasta ja pikkudiileristä kohti huippua ja miljoonadiilejä. Kohti väkivaltaista kuolemaa...

Ohjaus:
Bill Duke

Käsikirjoitus:
Michael Tolkin
Henry Bean

Näyttelijät:
Laurence Fishburne
Victoria Dillard
Jeff Goldblum
Lira Angel
René Assa
Bruce Paul Barbour
Bilal Bashir
Anna Berger
Donald Bishop
Ed Cambridge
Jaime Cardriche
Alisa Christensen
Alex Colon
Cory Curtis
James Encinas
Joseph Ferro

Maa: USA

Genre: Action / Crime / Thriller

Tsekkaa myös muut aulakorttini ja elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

lobby card aulakuva aula kuva kortti elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2022 18:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.