Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HUOM! Myynti-ilmoituksen kuvat 2 ja 3 (jotka siis otettu nyt myytävistä yksilöistä, myös ilmoituksen pääkuva on otettu nyt myytävästä yksilöstä), on laadultaan parhaimmillaankin vain suuntaa antavia, ja valitettavan heikkotasoisia niin terävyydeltään kuin väreiltään sekä surkealta kontrastiltaan ja valotukseltaan, eikä ne tee oikeutta itse aulakuville. Kuvien ottaminen käsivaralla osoittautui silkaksi helvetiksi, joten näillä mennään eikä parempia ole luvassa. Itse aulakuvat on HUIPPULAATUA, täynnä yksityiskohtia!!!!!!

Kuvakoko: 35,5 cm x 28 cm

HUOM! Nämä 9 kuvaa on painettu upealle kiiltopintaiselle, vieläkin arvokkaammalle kartongille, joten kuvat on todellakin kuin jättimäisiä valokuvia. Mutta kuten sanottu: valitettavasti tämä ei välity ottamistani kuvista käytännössä lainkaan.


Nyt kaupattavat kuvat on niin sanottuja "aulakuvia" (Lobby Cards) jotka elokuvan tuotantoyhtiö on toimittanut aikoinaan elokuvateattereille promootio tarkoituksessa elokuvan ensi-illan etkoilla, teattereiden auloihin katseenvangitsijoiksi julisteiden ohella.

Nämä arvokkaat kuvat on elokuvan VIRALLISIA aulakuvia, eikä näille ole alun alkaenkaan ollut kuluttajamyyntiä ikinä-koskaan-milloinkaan, mikä on aina tehnyt aulakuvista haluttuja keräilykohteita! Nämä joko saadaan tai myydään "tiskin alta", kuten yleisesti hyvin tiedossa.

Nyt myytävät viralliset aulakuvat olen henkilökohtaisesti hankkinut elokuvan julkaisun yhteydessä, joten mistään "uusintapainoksista" ei todellakaan puhuta!!!!! Nämä on pala elokuvahistoriaa!

Kaupattava kokonaisuus EI OLE KOSKAAN OLLUT ESILLÄ MISSÄÄN, joten kuvista ei löydy nastan jälkiä eikä sinitarran tahroja, mikä ainoastaan nostaa niiden arvoa entisestään. KUVAT ON KÄYTTÄMÄTTÖMIÄ!!!!!!!!!!!

Kuvat on painettu äärettömän laadukkaalle kartongille, josta välittyy ensiluokkainen jälki ja kestävyys. Lisäksi aulakuvat on yleensä painettu happovapaalle kartongille, joka ei haalistu eikä kellastu ajan saatossa!!! Nämä on olleet hallussani 90-luvulta lähtien, ja ovat yhtä upeassa tikissä kuin ostettaessa, mikä kertoo paljon.

Hieno tilaisuus elokuvaharrastajalle, ja miksei muillekin, rikastuttamaan sisustusta astetta persoonallisemmin. Nämä kun kehystää, niin lopputulos on vieläkin upeampi!!


Mielellään noudettuna, mutta postituskin onnistuu. Postitettaessa: Ärräpakettina (isommassa pahvilaatikossa), jolla kuvien saapuminen täysin vahingoittumattomina taataan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
125 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 0:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.