Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.


Kuvanmukainen, Hyvässä iskussa oleva kovakantinen ensipainos HYVÄKSI KÄYTTETTYJEN tarinasta / tarinoista kiinnostuneille ja siitä selviytymisestä.
 

Aune-Inkeri Björkström: RIKOTUT RAJAT - Marjan tarina

Voiko hyväksikäytöstä selvitä? ”Marja” kertoo oman tarinansa kivun kohtaamisesta eheytymiseen ja anteeksiantoon.

 "Kirjassa käsitellään yhtä suurimmista loukkauksista ihmisen rajoja, itsemääräämistä ja turvallisuutta kohtaan. Tästä loukkauksesta ja tuhosta toipuminen on useimmiten hidasta ja vaikeaa. Kirja antaa meille kuitenkin toivon näkökulman - se ei ole mahdotonta!

 Jumala haluaa olla kanssamme, kun teemme tuota usein niin tuskallista toipumismatkaa elämässämme. Sielunhoitoterapeutin apu tulee kirjassa hyvin esiin, samoin kuin kaikki muukin terapeuttinen apu, sekä läheisten tuki joka mahdollisti selviytymisen. Suosittelen kirjaa kaikille lukijoille, erityisesti sielunhoitotyötä tekeville, terapeuteille ja auttajille!”

Seppo Jokinen, pastori, terapeutti

 Marjan tarina tuo toivoa ja lohtua lapsuudessaan kaltoin kohdelluille. Terapeuteille ja sielunhoitajille se avaa hyväksikäytetyn sisäistä kokemusmaailmaa ja antaa esimerkin onnistuneesta toipumisprosessista.

 Kirja ei sovellu alle 18-vuotiaille.

1. painos

Kariston Kirjapaino Oy, Hämeenlinna 2009

VOITTOHUUTO JA PK.  1,90e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 85 vrk 6 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 85 vrk 6 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.