Kuvaus

Suklaanruskeaan ja kermanväriä yhdistävät, voimakkaasti kaarevaksi muotoillut italialaiset aurinkolasit, joissa aika eksoottiset irrotettavat, magneettikiinnitteiset X- ja Y-logonappulat.

Pelkät lasit, ei koteloa tai paperitavaraa mukana.

Lasit suojaavat kaarevan mallinsa ja leveiden sankojen ansiosta myös mainiosti esim. ajoviimalta.

Linssien tummuus on Cat2, eli aika vaaleat, joten näillä näkee vielä puolipilviselläkin säällä eteensä.

Kapeahko naisten koko, menee tietysti miehillekin jos koon puolesta sopii. Sisäleveys sangasta sankaan n. 128 mm. Korkeus edestä 43 mm. Made in Italy.

Suositushinnat uusille Exalt Cycle -aurinkolaseille ovat parin sadan tietämissä, eivät siis ole laadultaan ihan halpiskaupan lasitelineestä napsittuja. 

Käyttämätön pari, en löytänyt mitään sanomista sen enempää linsseistä kuin sangoistakaan. Palautusoikeus silti näillekin 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan passeli. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus 6,90 euroa ja postien yhdistely onnistuu aina. Maksutiedot saat automaattiviestissä ja näet kohteen sivulla. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

 

Tästä näet kerralla muut kehys- ja aurinkolasimallimme huuto.netissä: https://www.huuto.net/haku/sellstyle/buy-now/sellernro/2558570/sort/viewed/category/561

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19 €
Sulkeutuu 54 vrk 22 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19 € Sulkeutuu 54 vrk 22 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.