Kuvaus

Tallin aarteita, joskus omaan käyttöön hankittu varalle, käyttämättömät, ei ole koskaan ollut autossa kiinni. Pölyä ovat keränneet kuten kuvasta näkee, ei muuta. Toisen läpän pakkaus on jäänyt jonnekin, ja toisenkin kuvissä näkyvä pahvi/muovi pakkaus on huono. Saa kuitenkin mukaan, jos haluaa. 

Tarkkaa aikaa en voi enää muistaa, mutta 80-luvun alussa lie ostettu. Varmaan 70-luvulla siis tehty. Made in Denmark, Valmistettu Tanskassa.

Josko joku sattuu noiden aikojen autoa harrastamaan, tästä helppo saada hyvät ajankohdan aidot, tyyliin sopivat, tarvikeläpät; ja vieläpä käyttämättömät!

Myytiin kappaleittain aikoinaan, nämä myydään parina. Lähtöhinta on tismalleen se, mitä niistä aikoinaan on maksettu, rahanarvon muutos huomioiden. Sillä ei tulisi tappiota, muttei voittoakaan siitä että olen yli 35 vuoden säilyttänyt juuri SINUN autoasi varten :)

( hihii..)

Uusia nykyisiä saa tietty kympillä ja vaikka millä, kumiakin niissä on nykyään vain ehkä hiukan nimeksi, jos sitäkään- muoviahan niiden materiaalisekoitteen suurin osa nykyisin on - nämä  siis vain jos joku haluaa aidot tuon ajan läpät vaikka entisöityyn kohteeseen.

 

PS tajusin juuri, etten huomannut ottaa mittaa tuohon kuvaan mukaan. Suht' pienen ja kompaktin kokoiset kuitenkin, melko normaalit siis.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
24 €
Sulkeutuu 2 vrk 3 h 39 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 24 € Sulkeutuu 2 vrk 3 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.