Kuvaus

[0116]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Hyvässä iskussa oleva nidottu painos fantasia NAISTIETOUDEN diggareille.


Bunty Cutler: 211 asiaa jotka joka MIMMIN pitäisi tietää

Käsilaukkuun mahtuva pippurinen ja lystikäs kirja joka naisen perustaidoista

Kuinka kuristaa mies reisien välissä? Kuinka stripata tavoitteellisesti? Ja toisaalta: kuinka keittää täydellinen kananmuna tai shokeerata taskuparkkeerauksella? Jos kirjan yrittää lukea kerralla kannesta kanteen, menettää melko varmasti järkensä. Siksi sitä kannattaa lähes- tyä kuin puolen kilon konvehtirasiaa: tutki sisältö, valitse haluamasi herkku ja nauti.

Tämä tuikitarpeellinen ja tuoliltapudottava kirja kuuluu joka naisen käsilaukkuun. Se sisältää 211 asiaa, joita ei älytty opettaa koulussa tai partiossa - mitä ihmettä niissä sitten opetettiinkaan?

211 asiaa jotka joka mimmin pitäisi tietää on runsas ja lystikäs, pieni ja pippurinen, vanha ja uusi. Cutler ei ainoastaan anna tulla täydeltä laidalta, vaan hän on tehnyt työnsä myös kauniisti: vanhan ajan piirroskuvitus, kekseliäät lainaukset ja tietoiskut kuljettavat lukijan jonnekin sinne, missä nainen on vielä nainen!

Suomentanut ja toimittanut: Taina Wallin

Atena kustannus Oy

4. painos

Bookwell Oy Juva 2011


VOITTOHUUTO ja PK. 2.15e TILILLE ja PAKETTIA POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 05/18,10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,95 €
Sulkeutuu 92 vrk 17 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,95 € Sulkeutuu 92 vrk 17 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.