Kuvaus

BABAR 11 EI OLE HELPPOA ISÄLLÄKÄÄN

SISÄLTÄÄ OSAT 31-33

SISÄLTÄÄ 3 BABAR-JAKSOA!

BABARISTA KIRJOITETUT KIRJAT OVAT VIIHDYTTÄNEET LAPSIA JO 70 VUODEN AJAN JOPA YLI 150 MAASSA. NORSUHAHMON KEKSI ALKUJAAN CÈCILE DE BRUNHOFF KERTOESSAAN LAPSILLEEN ILTASATUJA. MYÖHEMMIN PERHEEN ISÄ JEAN DE BRUNHOFF PÄÄTTI JULKAISTA TARINAT KIRJOINA. JEANIN KUOLTUA TRAAGISESTI TUBERKULOOSIIN 1937, SIIRTYI TUOTANNOSTA HUOLEHTIMINEN HÄNEN 21-VUOTIAALLE POJALLEEN, LAURENTILLE. VIELÄ TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ LAURENT PIIRTÄÄ JA KIRJOITTAA BABARIN SEIKKAILUT ITSE.

1. EI OLE HELPPOA ISÄLLÄKÄÄN-

BABARIN JA KUNINGAS RATAKSEN POJAT PÄÄTTÄVÄT PIKNIKILLÄ OLLESSAAN ALOITTAA KISAN KENELLÄ ON MAAILMAN PARHAIN ISÄ. RATAKSES TIETYSTI FUSKAA JA EI HÄVIÄ PELKÄSTÄÄN KISASSA - VAAN MENETTÄÄ MYÖS POIKANSA KUNNIOITUKSEN.

2. ARTHUR-SETÄ JA MERIOSVOT-

ARTHUR-SETÄ, SUURI MAAILMANMATKAAJA, ON VIERAILULLA LINNASSA JA KERTOO SEIKKAILUISTAAN MERIROSVOJEN KANSSA. BABARIN LAPSET TEMPAUTUVAT MUKAAN TARINOIHIN NIIN KOVASTI, ETTÄ HE ITSE LÄHTEVÄT SEIKKAILULLE! NÄYTTÄÄ KUITENKIN SIITÄ, ETTÄ SEIKKAILU SAATTAA PÄÄTYÄ IKÄVÄSTI...

3. PÄIVÄLLINEN RATAKSEN KANSSA-

BABAR VIERAILEE KUNINGAS RATAKSEN LUONA JUHLIAKSEEN RAUHANSOPIMUSTA KAHDEN KUNINGASKUNNAN VÄLILLÄ. MUTTA KESKEN JUHLIEN HEIDÄN LAPSENSA KATOAVAT SUUREEN LABYRINTTIIN JA HEIDÄT PITÄÄ PELASTAA. PYSTYVÄTKÖ HE AUTTAMAAN VAI ALOITTAVATKO HE TAAS TAPPELUN?

VALMISTUSVUOSI 1989

KESTO 1H 10MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

MUOVEISSA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 108 vrk 11 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 108 vrk 11 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.