Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Babarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssä maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.

Sisältää 3 BABAR - jaksoa!
1. Matka kuuhun

Babar haluaa rakentaa suuren teatterin äitinsä muistoksi, mutta ei saa ketään avukseen. Kaikki kaupungissa ovat saaneet päähänsä rakentaa avaruusraketin ja he nikkaroivat rakettia yötä päivää.

2. Oma koti kullan kallis

Babar saa vieraan linnaansa, kun ovelle ilmestyy pieni sirkuspoika. Kun poika palaa sirkukseen, huomaa hän ilkeän Rataksesin lumonneen kaikki hänen ystävänsä.

3. Norsun paras ystävä

Lordi Ratakses jatkaa Babarin ja muiden kaupunkilaisten elämän vaikeuttamista. Nyt hän on pysäyttänyt kaikkien granaattiomenoiden pääsyn Selestenkylään. Babar onnistuu ratkaisemaan kaiken!Kuva: 4:3 Full Frame 1.33:1
Ääni: Dolby Digital Mono - Suomi, Ruotsi
Kesto: 1 H 10 min

Ikäraja: K3


Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,07 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.10.2018 13:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.