Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Babarista kirjoitetut kirjat ovat viihdyttäneet lapsia jo 70 vuoden ajan jopa yli 150 maassa. Norsuhahmon keksi alkujaan Cécile de Brunhoff kertoessaan lapsilleen iltasatuja. Myöhemmin perheen isä Jean de Brunhoff päätti julkaista tarinat kirjoina. Jeanin kuoltua traagisesti tuberkuloosiin 1937, siirtyi tuotannosta huolehtiminen hänen 21-vuotiaalle pojalleen, Laurentille. Vielä tänäkin päivänä Laurent piirtää ja kirjoittaa Babarin seikkailut itse.

Sisältää osat 19-21.

Saastetta:
Babar on vihainen kuningas Ratakselle, joka kaataa jätteensä suoraan mereen. Nyt Babar haluaa, että kilpikonnakuningas Tuttle allekirjoittaa sopimuksen, jotta nämä turhuudet saataisiin lopetettua. Mutta Ratakses kidnappaa Tuttlen.

Selestenkylän ympäriajo:
Lähtölaukaus on jälleen kajahtanut suurelle pyöräkilpailulle! Babar on valinnut poikansa Arthurin mukaansa kilpailemaan. Heillä on suuret mahdollisuudet tulla mestareiksi, mutta kaksi simpanssia antavat haastetta. He ovat nimittäin mestareita myös - fuskaamisessa...

Sarvikuonosota:
Babar tekee virheen lähettäessään tarvikkeita suoraan sarvikuonojen alueen läpi. Eräs kuningas Rataksen kenraaleista ottaa nokkiinsa tästä ja haastaa Babarin kaikista pahimpaan vastaiskuun - sotaan!


Kuva: 4:3 Full Frame 1.33:1
Ääni: Dolby Digital Mono - Suomi, ruotsi
Kesto: 1 t 10 minuuttia
Ikäraja: K-3
 

HUOM! DVD on slim-case kotelossa (ohuempi kuin tavallinen DVD kotelo, helposti-kuoreen mahtuu näitä 4 kpl.).
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,60 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.10.2018 13:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.