Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

BabyBjörn One kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä noin kolmen vuoden ikään.

One kantorepussa kannat ergonomisesti leveässä haara-asennossa, jonka leveys on 32 cm. Leveä istuinosa pitää rintaasi vasten istuvan lapsen jalat leveässä haara-asennossa. International Hip Dysplasia Institute on testannut One kantorepun ja luokitellut sen lonkkien terveyttä edistäväksi. Vastasyntyneen lonkat saavat siinä oikeanlaista tukea ja jalat kääntyvät optimaalisesti ulospäin. Se edistää lonkkanivelten kehitystä, joka on erityisen tärkeää lapsen ensimmäisten elinkuukausien aikana. Kantorepussa on mahdollista kantaa myös normaalissa asennossa.

Kantorepussa on tukevasti pehmustetut olkahihnat, jotka tekevät kantamisesta mukavampaa vahvistetun vyötöröhihnan kanssa. Vyötäröhihnan ansiosta lapsen painoa voi siirtää lanteille. Se ehkäisee selkä- ja hartiakipuja. Kantorepussa on neljä kantoasentoa edessä ja selässä. Se on täydellinen vastasyntyneelle ja lisäosia ei tarvita. One kantorepussa on mahdollista kantaa lasta kasvot menosuuntaan.

Neljä kantoasentoa:

1.) Vastasyntyneen tasolla voit kantaa lasta tavallista ylempänä rinnalla - kasvot kohti kasvoja ja lähellä sydäntä. Se takaa katsekontaktin, läheisyyttä ja mahdollisuuden tarkkailla lapsen hengitystä.

2.) Matalampi taso vanhemmille vauvoille. Noin neljän kuukauden iässä on aika siirtyä matalammalle tasolle. Säädä sääriaukot sopiviksi kasvot kohti kantajaa istuvalle lapselle.

3.) Kasvot eteenpäin. Vauvasi täytettyä viisi kuukautta voit taittaa pääntuen alas ja kantaa häntä ainakin välillä kasvot eteenpäin, sillä hänen niskansa, lantionsa ja selkärankansa ovat siihen riittävän kehittyneet.

4.) Helppo ja turvallinen kantoasento selässä 12 kuukauden iästä alkaen.

Lisätietoja:

Ikä: 0 - 3 -vuotta
Koko: 3.5 - 15 kg / 53 - 100 cm
Materiaali: 100 % polyesteria
Voidaan pestä 40 asteessa
Oeko-Tex Standard 100 luokka 1

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.4.2021 19:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.