Kuvaus

Badding 

Badding on esiintymiskammoinen ja loppuun palanut taiteilijasielu. Levy-yhtiö haluaa hänet vielä kerran keikalle, joka johtaisi uran uuteen nousuun, mutta kasvava esiintymispelko ajaa lähes erakoituneen Baddingin karkumatkalle yhdessä vanhanystävänsä ja roudarinsa Ossin kanssa.

Takautumien kautta eletään Baddingin nuoruusmuistoja, uran huippuhetkiä ja rakkaussuhteita, joita siivittävät 70- ja 80-luvun unohtumattomat hitit. 

Baddingia esittävän Janne Reinikaisen suoritus on ilmiömäinen. Baddingin ystävää Ossia esittävä Peter Franzén on roolissaan yhtä loistava.

Muissa rooleissa esiintyvät mm. Karoliina Blackburn Baddingin ensirakkautena, Pertti ja Ilkka Koivula managereina, Puntti Valtonen heidän apurinaan sekä Vappu Jurkka Baddingin äitinä.

Onnen maa 

Eletään 1960-luvun alkua Pohjois-Karjalassa. Kaupunkiin muuttanut Tenho Hirvola palaa kesäksi kotitilalleen ja saa kyydin osuusmeijerin tarkkailukarjakon Virvan autossa.

Maitolaiturilla hän tapaa veljensä Aarnen ja yrittää turhaan tehdä treffit Virvan kanssa lauantaiksi. "Minä hoian sen ennen syksyä", Tenho sanoo Aarnen epäillessä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 6 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 90 vrk 6 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.