Kuvaus

Tuotteen BALLARINI 75002-926-0 frying pan All-purpose pan Round kuvaus


Paistinpannu BALLARINI 75002-926-0 Monikäyttöinen pyöreä pannu

Tämä BALLARINI 75002-926-0 Monikäyttöinen pyöreä paistinpannu on täydellinen väline keittiöönne. Olitpa sitten kokkaamassa aamiaista, lounasta tai illallista, tämä pannu tarjoaa monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä kaikkiin ruoanlaittotarpeisiin.

Erinomainen lämmönjohtokyky

Tämä paistinpannu on valmistettu kestävästä ja lämmönjohtavasta materiaalista, joka takaa tasaisen lämmön ja nopean kuumenemisen. Voit siis paistaa ruoat täydellisesti ilman, että ne tarttuvat kiinni pannuun.

Kestävä ja pitkäikäinen

BALLARINI 75002-926-0 Monikäyttöinen pyöreä paistinpannu on suunniteltu kestämään pitkään. Sen kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit varmistavat, että voit nauttia tästä pannusta vuosien ajan ilman huolta sen kulumisesta tai vaurioitumisesta.

Helppo puhdistaa

Tämä paistinpannu on myös erittäin helppo puhdistaa. Sen kestävä non-stick-pinnoite estää ruoan tarttumisen ja helpottaa pannun puhdistamista. Voit siis käyttää vähemmän aikaa ja vaivaa ruoanlaiton jälkeiseen siivoukseen.

Mukava käyttää

Paistinpannun ergonominen kahva takaa mukavan ja turvallisen otteen. Voit siirtää pannua helposti liesiltä pöydälle tai tarjoilupöydälle ilman, että sinun tarvitsee huolehtia polttamisesta tai liukastumisesta.

Valitse BALLARINI 75002-926

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 12 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,90 € Sulkeutuu 33 vrk 12 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.