Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Bamboo oli lahtelainen yhtye, joka toimi 1977-1979. Manageri Joni Heinosen kokoama teiniyhtye esiintyi englannin kielellä. Materiaali oli sekä cover-versioita että yhtyeelle sävellettyä materiaalia.

Ensimmäinen single on versio hollantilaisen Sandy Coast -yhtyeen hitistä b-puolenaan yhtyeen oma sävellys ja sanoitus Hold Me Tight. Molemmat ovat myös albumilla. "Paratiisi" on italialaisen Lucio Battistin sävellys. Brittiläinen Amen Corner teki siitä englanninkielisenä versiona maansa ykköshitin.

Yhtye tuotiin esiin Suomen oloissa näyttävästi. Konsertissa oli muun muassa nuortenlehtien edustajia ja toimittajia. Yhtye suunnattiin ennen kaikkea varhaisnuorisolle. Yhtyeestä tuli kuitenkin lyhytaikainen ja se teki yhden albumin.

 Kokoonpano levyllä:

  • Sikke Litmanen – laulu, kosketinsoittimet ja kitara
  • Peku Tähtinen – kitara
  • Pertsa Putkonen – basso
  • Vesku Olkkola - rummut

LP-levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, toimituskulut huutopakettina 6,85 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla postipakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

1.Teenager in love

2.Da Doo Ron Ron

3.Late last night

4.Daytime, Night-time

5.Love is what w egot

6.True love ways

7.Janet

8.Riverboat queen

9.True love, that´s a wonder

10.Walkin´thru time

11.Hold me tight

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 13:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.