Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. LILLI JA KUKKAISYSTÄVÄT 6. PIRTELÖPELASTUS. Lasten suosikit. 2008 Nordisk Film. DVD-levy muovikotelossa, jonka kansipaperi hukassa. Kesto 50 minuuttia. Puhumme suomea ja ruotsia.

Lilli Lemmikki ja kukkaisystävät kutsuvat sinut mukaan Kukkaismaan seikkailuihin Sisältää viisi jaksoa: PÄHKINÄ PURTAVAKSI: Myrskyn jälkeen puutarhaan on ilmestynyt kymmallisia esineitä. Kukkaisystävät kysyvät Seitiltä mitä ne ovat ja mihin niitä voi käyttää. HAJUVESITEHTAILUA: Lilli ja Pörri ovat tekemässä Minosalle uutta hajuvettä. Kaikki sujuu hyvin kunnes Pörri onnistuu sekoittamaan hajuveden ja kompostin keskenään. PIRTELÖPELASTUS: Naatti on hyvin ylpeä mansikoistaan, joita hän on kasvattanut Lillin piknikkiä varten. Ikävä kyllä hän murskaa ne kiirehtiessään Lillin luo. Pystyykö Lilli pelastamaan päivän ja varmistamaan, että kaikki kukkaisystävät saavat maistaa Naatin herkullisia mansikoita KUKKAISLAAKSON LAULU: Kaikki ovat lumoutuneita kukkaislaaksossa kuuluvasta salaperäisestä laulusta. Kukkaisystävät päättävät ottaa selvää mistä laulu tulee. LENTOHARJOITTELUA: Piikki on lopeensa kyllästynyt Limasen hitauteen. Surullisena Limanen pyytää kukkaisystäviltä apua. Voisivatko he opettaa hänet lentämään?

Lilli ja kukkaisystävät (Fifi and the Flowertots) on englantilainen nukkeanimaationa toteutettu lasten televisiosarja. Sarja kertoo puutarhassa asuvasta Lilli Lemmikistä ja hänen kukka- sekä ötökkäystävistään. Suomessa sarjaa on esitetty Pikku kakkosessa, suomalaisina ääninä Sanna-June Hyde, Liisa Kuoppamäki ja Petri Poikolainen.

 

2. PINGU KUNINKAANA. 2007 The Pygos Group. Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta. Kesto 50 minuuttia. DVD-levy on eksynyt kotelostaan ja on CD-kotelossa ilman papereita.

Tule mukaan Pingun ja hänen ystäviensä jännittäviin seikkailuihin! Pingu on valloittava ja ilkikurinen pikku pingviini, joka tietää mitä haluaa, ja joka löytää itsensä usein hauskoista ja hullunkurisista tilanteista. Pingun maailmassa on paljon lunta ja jäätä, ja siellä puhutaan "pingviiniä" - kieltä jota kaikki ymmärtävät!

Pingu kuninkaana DVD (2007) sisältää jaksot: - Pingu ei suostu auttamaan - Pingun toive - Pingu on utelias - Pingu ryhdistäytyy - Pingu kuninkaana - Pingu leipurina - Pingu ja nukke - Pingulla on huono päivä - Pingu häviää vedon - Pingu ja kuppi

 

3. PELLE POSITIIVI JA SINISILMÄ. 2005 Musiikki- & Mediatuotanto Adamant Oy. DVD-videolevy muovikotelossa, alkuperäinen kansipaperi hukassa.

Pelle Positiivi ja Sinisilmä DVD (2005) sisältää suositun lasten TV-sarjan neljä jaksoa: TURKKILAINEN JUTTU vie Pellen ja Sinisilmän aikamatkalle menneisyyteen ja ratkomaan Pellemummon Aarteen arvoitusta. OLENTOKAKSONEN on jännittävä vesiseikkailu, jossa Pelle Positiivi löytää omasta tutusta suihkulähdealtaastaan yllättäen outoja otuksia. LIIKUNNAN IHMEITÄ 1–2 on kaksiosainen tarina, jossa Pelle Positiivi tutustuu monenmoisiin erilaisiin tapoihin liikkua eteenpäin, ja lentäminenkin on Pellelle tietysti ihan helppoa hommaa – vai onko? Lisäksi Extra: JÄINEN HARHARETKI.

Pelle Positiivi ja Sinisilmä on 20-osainen tv-sarja, jossa Pelle Positiivi ja hänen hevosensa Sinisilmä seikkailevat kotipihallaan ja ihmettelevät nykymaailmaa pellemäisellä tavallaan. Toisinaan apuun tarvitaan myös Taikaratsastaja Vladimir (Vladimir Georgiev) ja hänen hevosensa Kiharaharja. Ohjelmaa esitettiin MTV3-kanavalla vuosina 2003–2005.

 

4. BAMSE JA LENTÄVÄ MATTO. 1972 Nordisk Film. DVD pahvikotelossa, jonka reunassa noin sentin repeämä. Kesto 64 minuuttia. Piirretty. Ääni: suomi, ruotsi, tanska, norja. Tekstitys: ruotsi heikkokuuloisille. Mukana myös ruotsinkielistä lisämateriaalia.

Nalle syö joka aamu isoäitinsä valmistamaa jymyhunajaa ja niin hänestä tulee maailman vahvin nalle. Maailman kiltein nalle hän on jo ennestään. Yhdessä ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa Nalle kokee monta jännittävää seikkailua. DVD sisältää neljä jaksoa: Tulivuorenpurkaus: Lähellä kukkuloita sijaitseva tulivuori purkautuu. Pian sen jälkeen tulivuoresta kömpii ylös tultasyöksevä lohikäärme, jota Nallen ystävät pakenevat kauhuissaan... Nälkäinen lohikäärme: Nalle lähettää Pompin noutamaan jymyhunajaa isoäidiltä. Mutta ehtiikö Pomppi ajoissa ja riittävätkö herkut lohikäärmeen taltuttamiseen? Lentävä matto: Nalle ja Pomppi löytävät isoäidin ullakolta lentävän maton, joka lennättää heidät moniin tuntemattomiin paikkoihin ja jännittäviin seikkailuihin. Taikuri: Nalle ja Pomppi päätyvät matkallaan pilvien yläpuolella sijaitsevaan linnaan. Linnassa asustaa ilkeä taikuri, ja jälleen kerran kumppanukset joutuvat ottamaan jalat alleen...

Maailman vahvin nalle eli Bamse on ruotsalaisen Rune Andréassonin luoma sarjakuvahahmo. Sarjakuvaa alettiin julkaista 1966 ja oman lehden hahmo sai 1973. Jo vuonna 1966 Nallesta tehtiin kuusi mustavalkoista piirroslyhytfilmiä. Vuosina 1972-91 tehtiin kymmenen värianimaatiota: Aarrekartta (Skattkartan) 1972, Aarteenetsintämatka (Skattsökarfärden) 1972, Tulivuorenpurkaus (Vulkanutbrottet) 1972, Nälkäinen lohikäärme (Den hungriga draken) 1972, Susi syö jymyhunajaa (Vargen äter dunderhonung) 1972, Lentävä matto (Den flygande mattan) 1972, Taikuri (Trollkarlen) 1972, Pikku aasi (Den lilla åsnan) 1981, Suuri kilpajuoksu (Den stora kapplöpningen) 1981 ja Nalle peikkometsässä (Bamse i trollskogen) 1991. Suomessa animaatiot on julkaistu kolmella DVD:llä. Animaatioita on esitetty FST:llä.
 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 119 vrk 22 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 119 vrk 22 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.