Kuvaus

Barbarella (1968) - Queen of the Galaxy

Barbarella: Planeettojen Valtiatar - on yksi kuumimpia scifiseikkailuja koskaan, korkealla camp-arvoltaan, sexploitaatiohelmi.

Tupla-Oscarvoittaja Jane Fondan niukat seksikkäät asusteet ja paljastelut ovat painuneet miljoonien katsojien kollektiiviseen tajuntaan ja popkulttuuriin lähtemättömästi.

Lisää hiittiä tarjoilee Rolling Stones/Keith Richardsin aikalaisheila Anita Pallenberg

Kulttiklassikko

  • Tekstitetty suomeksi

 

Muut scifi leffat/sarjat:

https://www.huuto.net/haku/words/scifi/sellernro/1989369

 

 

Vuonna 1968 tehty kulttielokuva Barbarella todellakin tavoittaa alkuperäisteosten, sarjakuvien hengen ja kemian. Näin yhdistyvät fantasia, huumori, kauneus ja myöskin kauhu, julmuus ja erotiikka tavalla, joka teki sarjakuvista niin suosittuja.

Barbarella (Jane Fonda) singahtaa ulkoavaruuteen suorittamaan salaista tehtävää kadonneen tiedemiehen löytämiseksi ja joutuu tekemään pakkolaskun Lythion-planeetalle.

Taitojaan, tyyliään, kauneuttaan ja eroottisuuttaan käyttäen hän pyrkii kukistamaan robottien ja hirviöiden edustaman pahuuden ja palkitsee estoitta ne komeat miehet, jotka häntä siinä auttavat.

Koe tämä galaksien välinen intohimo ja seikkailu, jossa Barbarella näyttää olevan kiimaisen vastustuskyvytön pitämään vaatteet päällään ... löydettyään fyysisen seksin ilot ensimmäistä kertaa. Oletko valmis lähtemään kyytiin, joka ylittää mielikuvituksesi rajat?

 

Trivia: Popyhtye Duran Duran plokkasi nimen itselleen leffan lähes samannimisen roolihahmon mukaan (Durand Durand).

Sarjakuvat/elokuva on inspiroinut lukuisia muitakin taitelijoita ja yhtyeitä (Flash Gordon elokuva 1980, 69 Eyes. ) ....niin myös tekijöitä itseään: elokuvan tekemisen aikoihin pariskunta Vadim/Fonda (1965-1973) harrastivat ryhmäorgioita päästäkseen ns. tunnelmaan.

 

Ohjaus: Roger Vadim (mm Ja Jumala loi Naisen, 3 askelta yöhön)

Näyttelijät: Jane Fonda (mm Kiina-ilmiö, Paukkurauta-Kati), Ugo Tognazzi, Anita Pallenberg (mm Performance), Milo O'Shea, Marcel Marceau, Claude Dauphin

 

Kesto: 95 min

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kuva: 2.35:1 anamorfinen laajakuva

Ääni: Englanti

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti

 

 

Kunto: hyväkuntoinen, voi olla pikku pintajälkeä - ei vaikuta toistoon

 

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369 Keräily/harvinaisuuksia yms

 

Muut scifi leffat/sarjat:

https://www.huuto.net/haku/words/scifi/sellernro/1989369

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakusanat: ranskalainen, tieteiselokuva, sexploitaatio, camp elokuva, Barbarella - Galaksin Kuningatar, Galaxina, Liquid Sky, Kielletty Planeetta - Forbidden Planet, Pimeä tähti - Dark Star

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 12 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

16,50 € Sulkeutuu 56 vrk 12 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.