Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HUOM! Muistathan lukea tekstit ja kuntokuvauksen sekä katsoa kuvat ennen huudon tekemistä, kiitos!

Kysymyksiä sopii esittää sekä pyyntöjä LISÄKUVISTA. :)

Ei erikseen myyntiä!

Huom! Eläintalous eli kissan karvoja saattaa olla eksynyt esim. Barbien hiuksiin, mutta pudistelen tai harjaan ne ennen lähettämistä.
Autosta sekä kauko-ohjaimesta on isommat pölyt sekä pintaliat puhdisteltu pois.

---------------


Tästä korjaustaitoiselle tai ei niin tarkalle keräilijälle hieno setti hyllylle muiden keräilyaarteiden joukkoon!
(Setti sisältää: Auto, Barbie-nukke sekä kypärä/peruukki.)



Barbimaisen vaaleanpunainen avoauto on merkiltään Corvette Blue-Box Sports Car. Vuosimallista ei ole tarkkaa tietoa, mutta 90-luvun alkupäässä minä sen lahjaksi sain. Auto ollut siis vain yhdellä omistajalla vähäisessä ajossa.

Bensaa ja öljyä se ei syö lainkaan, vaan vaatii kulkeakseen neljät (4) kpl R14 / C 1,5V paristot. Auto on "katsastettu". Se kulkee hienosti eteenpäin sekä taaksepäin, MUTTA vain suoraan eli kääntymiset vasemmalle tai oikealle eivät enää siltä onnistu. Vika on joko autossa tai sitten sen ohjausyksikössä. Ohjaimen eteen-taakse vipu toimii hienosti, mutta kääntö vivusta ei tapahdu mitään.

Ovet eivät avaudu, eivätkä ole koskaan avautuneet.

Ohjain sekä patteripesä ovat siistissä kunnossa. Lievää kellastumaa havaittavissa. Johto ehjä.

Ajovalot syttyvät päälle autolla ajettaessa ja sammuvat, kun auto pysähtyy eli ne toimivat. Pohjassa on toimiva vipu josta lamput saa nostettua esiin ja laskettua takaisin alas "piiloon".

Penkit, ratti, vaihdekeppi sekä lattia ovat siistissä kunnossa sekä ehjiä. Tuulilasi ehjä, mutta hieman kulunut.

Hyvät , siistit ja kestävät renkaat alla! Näillä ajaa kelissä kuin kelissä! ;)

Ruostetta, eikä pahemmin maalikulumiakaan tässä kaunottaressa ole, mutta kuten kuvasta voi nähdä, pientä tarrojen repsottamista/kupruilua on havaittavissa. Silti upeassa kunnossa "Hän" vielä on!

Auton mukana tulee tietenkin kuski. Hiuksensa lyhyiksi surkealla kampaajalla menettänyt vanha Barbie, jolla erittäin kauniit kasvot. Maalikulumia ei siis ole. Jaloissa on hieman eletyn elämän merkkejä eli pippurilikaa, yksi pinkki neonspotti (?) sekä pieni tummempi läikkä löytyy. Jalat sekä kädet ovat ehjät eli "jyrsijät" eivät ole käyneet hänen kimppuunsa. Polvet naksuu nätisti ja kädet levittyvät ongelmitta. Korvissa on ehkä pienet reiät sekä oikeassa kädessään reikä eli koruja hänellä on joskus ollut mukanaan. Vaatteet eivät ole aitoja Barbien vaatteita, mutta kuitenkin siistit ja todennäköisesti jonkun itsetekemät.
Hänen alaselässään on merkintä: © Mattel Inc. 1966. Niskassa: E157 © Mattel, Inc. Päänahassaan: ehkä numero 20.

Sähköiskun saaneen näköisenä hänen ei kuitenkaan aina tarvitse autollaan kruisailla, vaan hän voi vetäistä päähänsä hienon kypärän jossa upeat prinsessa-kiharat hulmuavat tuulessa!
Tässä hienossa peruukissa on alkuperäistä kiharaa tallella ja varmaankin takkua, sillä en ole lainkaan yrittänyt kammata sitä. Puhdas ja leikkaamaton.
Kevyesti pintalikainen kypärä on ehjä, mutta siitä lähtevä nauhapidike on toisesta päästä lähes irronnut poikki ( siitä on olemassa lisäkuva, jos joku haluaa nähdä ). Ehkäpä sen saisi korjattua / pelastettua vielä esim. liiman avulla.
Peruukki on Magic Change Hair sarjaan kuuluva Curly Blonde Wig, Baseball Fan.
Kypärän sisällä on merkintä Mattel, INC. 1993 China


Tämän paketin kunto on mielestäni enemmän kallellaan hyvään kuin tyydyttävään, mutta auton "kääntymisongelmien" sekä Barbien kunnon takia laitoin tämän tyydyttäväksi.


Tätä autoa ei juurikaan Suomen markkinoilla näy eli aikas harvinaisesta aarteesta on kyse!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------















mattel, barbie, barbinukke barbi, barbie-nukke, muotinukke, peruukki, tekohiukset, päähine, pesäpallo, lelu, lelukeräily, barbie-keräily, nukkekeräily, keräilylelu, 90-luku, avo, auto, avo-auto, rare, kauko-ohjattava, remote control, Barbie vintage Vehicles, harvinainen, keräilyharvinaisuus, keräily-harvinaisuus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 1:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.