Kuvaus

GALAXY BARBIE & FLYING CAT

BARBIE STAR LIGHT ADVENTURE NUKKE

GALAGY NUKKE JA LENTÄVÄ KISSA

PAINA VAIN BARBIE - NUKEN JALASSA OLEVAA PAINIKETTA AKTIVOIDAKSESI KISSAN PYÖRIVÄT POTKURIT JA KATSOAKSESI KIINNITETYN ELÄIMEN NOUSEVAN ILMAAN. VAATII 4 X AAA

VALMISTAJA MATTEL

TÄMÄ BARBIE STAR LIGHT - SEIKKAILUGALLERIN BARBIE NUKKE JA LENTÄVÄ KISSA LELU PERUSTUU BARBIE AVARUUTEEN LIITTYVÄÄN ELOKUVAAN, JOKA JULKAISTIIN HEINÄKUUSSA 2016. TÄMÄ LELU SISÄLTÄÄ BARBIEN JA IHASTUTTAVAN GALAKSIN LEMMIKKIELÄIMENSÄ, NIMELTÄÄN PUPCORN ON HÄNEN HOVER - KISSANSA. JOKA ON VASTUUSSA KERTOMUKSISTA HEIDÄN OUT - OFF - THIS - WORLD - SEIKKAILUISTAAN. MOLEMMAT HAHMOT OVAT MATKUSTANEET ERI GALAKSEISSA JA SELVIYTYNEET HAASTAVISSA TILANTEISSA JA OVAT PELASTANEET GALAKSIN USEAAN OTTEESEEN. TÄMÄN LEIKKISARJAN AVULLA PIKKUTYTTÖSI VOI NYT LUODA BARBIEN JA HÄNEN HOVER-KISSANSA SEIKKAILUT.

1. TÄMÄN SARJAN HIENOIMMISTA ASIOISTA, ETTÄ KISSA TODELLA LENTÄÄ.

TOIMINTAA OHJATAAN PAINIKKEELLA, JOKA SIJAITSEE BARBIEN JALASSA.

SINUN TARVITSEE VAIN KIINNITTÄÄ KISSAN TALUTUSHIHNA BARBIEN KÄSIIN JA PAINAA SITTEN NAPPIA JA KATSELLA HÄMMÄSTYNEENÄ KUN KISSA LENTÄÄ YMPÄRIINSÄ.

KISSASSA ON POTKUREITA JOTKA AKTIVOITUVAT KUN PAINIKETTA PAINETAAN. TÄMÄ ON HIENO OMINAISUUS, KOSKA SE VOI AVATA LASTEN MIELIKUVITUKSEN SEIKKAILUUN JA TARINANKERRONTAAN. BARBIE NÄYTTELYN TÄHTI EI OLE ITSE LIIAN NUHJUINEN. TÄSSÄ VERSIOSSA MAAILMANKUULU NUKKE ON FUTURISTISEN NÄKÖINEN, MUTTA SILTI UPEASSA VAALEANPUNAISESSA HAALARISSA.KIILTÄVÄ HOLOGRAFINEN LIIVI, MUOVIHAME, SININEN APUVYÖ, SININEN TÄHTIHIUSLISÄKE JA HOPEAKENGÄT TÄYDENTÄVÄT BARBIEN ULKOASUA. JOS LUULET, ETTÄ KISSAN TARVITSEE LEVÄTÄ KAIKESTA LENTÄMISESTÄ, VOIT OTTAA HÄNET ULOS AVARUUSPUVUSTAAN.

PARISTO 4  X AAA

IKÄSUOSITUS 5+

AVAAMATON PAKETTI

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 11 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

30 € Sulkeutuu 3 vrk 11 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.