Kuvaus

Myytävänä kuvanmukainen laatikossa oleva keräilybarbie, joka esittää Iris Apfelia ja on osa Barbien SIGNATURE -sarjaa, joka tuo esille valikoituja ja tunnettuja esikuvia. 

Iris Apfel on ikinuori tyyli-ikoni, jonka tyylissä näkyy iloinen elämänasenne. Tyylikkäällä Barbie-nukella on yllään näyttävä kukkakuvioinen housupuku, upeat asusteet ja Apfelin tavaramerkki: paksusankaiset silmälasit. Iris -barbie on eksklusiivisessa, erityispakkauksessa(, joka saattaa sisältää aitoustodistuksen, en ole avannut laatikkoa)

Made in Indonesia.

Netistä poimittua:

https://www.iltalehti.fi/muoti/a/48303407-35ef-4a27-8570-de9dd99e0842

Barbieta ei ole koskaan otettu pois laatikosta, kaikki osaset paikoillaan. Laatikko on alkuperäisessä kunnossa, muovipakkauksen pinnassa pieniä naarmuja ja tarran liimaa, jotka siinä olivat jo ostettaessa. Kahdessa takakulmassa samanlainen kopsu. Näkyy kuvassa ja huomioitu hinnassa.

Upea toivelahja keräilijälle tai itselle, omien Barbie -aarteiden joukkoon. Myynnissä myös toinen Iris Apfel -keräilybarbie erilaisilla vaatteilla. Tässä barbien iho vaalea, toisessa nukessa on tummempi.

Ei homeen, tupakan tai lemmikkieläinten jäämiä. Hyvä valinta allergiselle!

Pahoittelen kuvien huonoa laatua.

Katso myös muut kohteeni! Laitan myyntiin aarteitani kaappien kätköistä. On uutta ja vanhaa, paljon erikoisuuksia joukossa.

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Barbi, Barbie, barbit, Iris, Apfel, kerääjä, keräilijä, keräily, nukke, nuket, nukkeharrastus, nukkeilu, Barbie Collector,  Repro, retro, vintage, Matell,  juhlabarbie, keräilybarbie, 1800-luku, 1800, 1900, 1900-luku, suunnittelija, muotisuunnittelija, muoti, muodikas, erikoinen, näyttävä, tyyli-ikoni, muoti-ikoni, rohkea, rohkeus, taistelija, auttaja, edeltäkävijä, naisoikeustaistelija, naisten oikeudet, feministi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 6 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

75 € Sulkeutuu 104 vrk 6 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.