Tuote on myyty käyttäjälle Akapa hintaan 14,99 €

Kuvaus

Barbie Supersankari BOX 1+2+3 dvd

https://www.lastenleffat.fi/tuote/barbie-supersankari-box-123-dvd

Lähde mukaan Barbien seikkailuihin Supersankari-teemalla. Tämä normaalin dvd-kotelon kokoinen boksi sisältää 3 elokuvaa, joiden lisätiedot näet alla:

Barbie: Videopelien sankari
Lisätehoja luvassa! Barbie tempautuu taianomaisesti suosikkivideopeliinsä ja on innoissaan muuntautumisestaan kivan rullaluistelijan hahmoksi. Pelissä hän tapaa rakastettavan pilvenmuotoisen Cutien ja rullaluistelevan prinsessan Bellan. Yhdessä he saavat selville, että ilkikurinen emoji yrittää ottaa pelin valtaansa. Ystävysten matkatessa tasolta toiselle Barbien? on luotettava uskomattomiin pelaajankykyihinsä ja luovaan ajatteluunsa pelastaakseen tiiminsä ja voittaakseen pelin!

Barbie: Agenttikolmikko
Barbie ja hänen ystävänsä Teresa ja Renee muuttuvat ahkerista urheilijoista salaisiksi agenteiksi tässä jännittävässä toimintaseikkailussa. Kun huippusalainen vakoiluyritys saa vihiä tyttöjen hämmästyttävistä voimistelutaidoista, tytöt pääsevät pian seuraamaan johtolankoja jalokiviä varastavan ja kaikkia tähän mennessä pakenemaan onnistuneen kissavarkaan jäljille. Voivatko tytöt todistaa huipputeknisten laitteiden, loistokkaiden valeasujen ja söpöjen robo-lemmikkien avulla, että tehtävästä voi suoriutua älykkyydellä ja yhteistyöllä? Tyttövoimalla voittoon!

Barbie: Superprinsessa
Barbie on Kara, tavallinen nykyaikainen prinsessa. Saatuaan eräänä päivänä suukon taikaperhoselta, Kara huomaa omaavansa ihmeellisiä taikavoimia, joiden ansiosta hän voi muuntautua Super Sparkleksi - salaiseksi rikoksia ratkaisevaksi alter egokseen, joka lentää ympäriinsä valmiina pelastamaan valtakunnan! Pian hänen kateellinen serkkunsa kuitenkin nappaa saman perhosen ja saa samat muuntautumiskyvyt mutta tällä kertaa kyseessä on Karan vihollinen, Dark Sparkle. Serkusten väliset kamppailut yltyvät entisestään kun heille valkenee, kuka valtakunnan todellinen vihollinen on? Kohoa uusiin korkeuksiin ja huomaa, että ystävyyden voima on kaikista vahvin voima!

Kesto yhteensä n. 3 tuntia ja 32 minuuttia
Puhumme suomea, ruotsia ja englantia
Tekstitys saatavilla kielellä englanti
Animaatioelokuva
Ikäsuositus alkaen 7 vuotta

Dvd on 100% uusi, suojakelmuissaan.
Kannet myös täysin kunnossa.

Erikoishinta postitukselle (toistaiseksi):
Huuda 1-10 dvd-boxia, osuutesi kuluista yhteensä 1,00 €!
Toimitus aina hyvin pehmustettuna kuplamuovissa.

Lasten piirrettyjen nettikauppa www.lastenleffat.fi



Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 13:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.